Barion Pixel

Markad Branding Consultant

A jövődet építed, vagy csak vársz, hogy kedvezőbbek legyenek a körülményeid?

Mindenki ismeri az időben való visszautazás első számú szabályát...
NE VÁLTOZTASS! SEMMIT!

Láttad a Vissza a jövőbe című filmet? Az ilyen filmekben mindig van egy jó szándékú, kissé őrült zseni, aki ragaszkodik ahhoz, hogy ha visszamegyünk az időben és akár rosszul is pislogunk, véletlenül megváltoztathatjuk az emberi történelem egészét.

Egy rezdülés miatt elindíthatsz egy konfliktust. Esetleg kitörölhetsz valakit a létezésből. Vagy mondjuk visszahozhatsz egy már kihalt állatfajt, amely elfoglalja az egész bolygót…

Ez azért elég nagy teher, nem igaz?

De komolyra fordítva a szót: Mennyire gondolod végig a tetteidet? Volt már úgy, hogy arra gondoltál, hogy egyetlen lépéssel mindent tönkre tehetsz? Esetleg dilemmáztál már azon, hol rontottad el a múltban? Gondoltál már arra, min változtatnál, mit mondanál magadnak, ha visszamehetnél a múltadba?

Szóval… miért hisszük, hogy a múltba való visszatérés, a múltunk taglalása megváltoztathatja a jövőnket, de nem hisszük, hogy a jövőt úgy tudjuk megváltoztatni, ha ma cselekszünk?

Gondold csak át:

Amikor a neten való böngészést, vagy egy sorozatot választasz a vállalkozásodon való munka helyett…

Amikor inkább szórakozni szeretnél, mint tanulni valamit…

Sokan halogatnak, haboznak befektetni önmagunkba ma, mert mindig van egy holnap, majd, ha több időm, pénzem, jobb körülményem lesz – mondják.

Tudod, ezek az emberek a holnapot, a jövőjüket már arra ítélték, hogy a mai nap ismétlése legyen!

Az idő gyorsan repül. Néha azon tűnődsz, hogy telt el ez a nap, és szeretnéd, ha több időd lenne, ha lenne esélyed azon az új készségen dolgozni, amelyet meg akartál tanulni – vagy hogyan kellett volna egy kis időt szánnod arra, hogy végre elkezdj dolgozni a vállalkozásodon, vagy egy új projekteden.

Talán valahányszor leülsz dolgozni, elkalandozik az elméd… és amikor feleszmélsz, már az Instagram hírfolyamodban vagy épp a YouTube nyúlüregében vagy.

Az sem segít, hogy az időd nagy részében kimerültnek érzed magad – különösen a napi munkáid miatt –, ez pedig még nehezebbé teszi számodra az összpontosítást és a motivációt.

Abszolút ismerem ezt, magam is megkűzdöttem vele. Mert amikor rájöttem, hogy elakadtam ebben a hurokban, kiutat kerestem és rájöttem, valójában csak egyetlen jó módja van annak, hogy kilépjek belőle…

És akár hiszed, akár nem, nincs szükség komoly változtatásra ahhoz, hogy valódi átalakulást érj el az életedben.

Minden nap egy-egy apró lépésre van szükséged ahhoz, hogy a változás kerekei a Te javadra forduljanak.

Mert tudod, az az igazság, hogy amit MA megteszel, az határozza meg a holnapi eredményeidet.

Online dolgozom többnyire, így elmondhatom, hogy ügyfeleim a világ számos országában élnek. Sokuknak épp csak egy apró lépést kellett megtenniük, hogy megvalósítság az álmaikat, céljaikat.

Például Krisztina, aki ezt mondta: „Majdnem nem csatlakoztam a Markad’s mentoring programjához. De szerencsére igen. Alig néhány hét múlva meglett az első KÉT jól fizető ügyfelem és már nincs szükségem a férjem pénzére a vállalkozásomban.”

Vagy Edna: „Alig egy hónap alatt megszereztem az első 3 ügyfelemet – a vállalkozásomat a semmiből indítva. Ma már elmondhatom, hogy van egy hét számjegyű bevételt hozó vállalkozásom. Jól vagyok.”

Sok más inspiráló történetet mesélhetnék olyan személyekről, akiknek segítettem a vállalkozásukat koncentráltan, szervezetten fejleszteni. Különböző háttérből jöttek, különböző anyagi helyzettel, DE mindükben volt egy fontos közös dolog…

Na jó, kettő 🙂

1. Akartak változtatni.

2. A változás a Markad’s programmal kezdődött.

Készen állsz megtenni az első lépést a következő sikertörténet felé?