Barion Pixel

Markad Branding Consultant

A piacod megértéséhez első lépés, hogy saját magadat értsd!

Az elmúlt héten egy nagyszerű online konferencián vettem részt.

A konferencia nekünk vállalkozóknak szólt. Remek előadásokat nézhettünk a személyes kompetenciáink fejlesztése, önbizalom, önértékelés, stílus, valamint a vállalkozásépítés témaköreiben.

Mielőtt vállalkozást indítunk, jó esetben tervezünk, körüljárjuk a lehetőségeinket.

Vajon a motivációinkat is alaposan megvizsgáljuk?

Anno (a múlt században 😊 ), amikor elindítottam az első vállalkozásomat nem sokat tudtam arról, hogyan is kell egy vállalkozást felépíteni.

Bár tanultam marketinget, pénzügyet, vállalati gazdaságtant és társait, a gyakorlat bizony egész más volt, mint az elmélet.

Kényszervállalkozóként az összes tervem abból állt: csinálni kell, mert bevétel kell a családnak.

Ismerős ez másnak is?

Ha akkor tudtam volna, hogy előbb magamban kell helyretenni a dolgokat, alaposan végiggondolni a céljaimat, a kompetenciáimat, pláne énmárkát építeni, rengeteg felesleges stresszt, zsákutcát megspórolhattam volna magamnak és a családomnak is.

Azóta persze ezen a területen is tudatosan építkezek.

A múltheti online konferencia első előadásai, workshopjai is ezzel a területtel foglalkoztak.

Edittel (fedezdfelmagad.hu) megírtuk a saját sztorinkat, ezen keresztül pedig felismertük azokat az értékeinket, vezérlő elveinket, amelyek meghatároznak bennünket.

Wandával (sikertervezésnoknek.com) tovább beszélgettünk a kompetenciáinkról, önbizalomról, önértékelésről. Itt hangzott el egy számomra fontos mondat is: „ A tökéletességre törekvés sokszor nem egyenlő a perfekcionizmussal és nem feltétlenül rossz.”

Magdival (noszepito.hu) végigvettük a stílusos megjelenés, saját stílus kialakítása, smink és ápoltság témaköreit.

Bár ezek a témák a személyes épülés, jóllét és életmód köreibe tartoznak, mégis nagyon fontosak, egy vállalkozó életében is.

Hiszen a vállalkozásunk hozzánk kapcsolódik, a mi brandünk, olyanná fog fejlődni, úgy lesz sikeres, ahogyan mi magunk is.

Ha szeretnél részt venni a Stílusos vállalkozásépítés programban, foglalj ingyenes konzultációt ITT

Ha inkább szívesebben tanulnál a vállalkozásépítés fontos lépéseiről, nézd meg a tréningkínálatunkat ITT


Légy Te is STÍLUSOS VÁLLALKOZÓ!


#astílusosvállalkozáshozvezetőútelsőlépései #stílus #vállalkozásépítés #kezdővállalkozó #vállalkozó #szintlépés #siker #énmárka #márkaépítés #brand #brandfejlesztés