Barion Pixel

Markad Branding Consultant

Rólam

AZZÁ VÁLNI, AKIRE KÉPES VAGY, OLYAN KÉSZSÉG, AMELYET BÁRKI FEJLESZTHET, HA RENDELKEZIK A MEGFELELŐ STRATÉGIÁVAL ÉS ELKÖTELEZI MAGÁT.

Üdvözöllek!

Sóki Judit üzleti tanácsadó, mentor vagyok.

 

„Vállalkozásunk tükörként mutatja nekünk, kik vagyunk, mit tudunk, mire vagyunk képesek.” 

Michael E. Gerber

 

A változás mindig megismeréssel kezdődik.

Végigkísérlek a teljes vállalkozásfejlesztési folyamaton, az ötlettől a márkaépítésen át a napi gondok, elakadások megoldásáig. Hiszek abban, hogy bármi is történik, bárhogy alakulnak a körülmények, fel lehet és fel kell állnunk, újratervezni, leporolni magunkat és megyünk tovább.
Mert nem adjuk fel amíg nem győztünk!

Vállalkozásom, a Markad’s célkitűzése egy olyan ember koncepciója, aki hisz abban, hogy vállalkozóként sokat tehetünk az emberekért, ezáltal is jobban érezhetjük magunkat, ragyoghatunk bármely körülmény ellenére is.

Hiszek abban, hogy velünk a világ jobb lehet!

Olyan ember koncepciója, aki megtapasztalta, tudja, milyen érzés, amikor elveszítjük a kormánylapátot és csak sodródunk, amikor nem tudjuk jól kifejezni önmagunkat és azt is, milyen érzés felállni, megújulni.

Mert ha tudjuk, kik vagyunk, mi a célunk, meg is tudjuk mutatni. 

Fő célkitűzésem segíteni azoknak, akik úgy érzik eljött az ideje annak, hogy megvalósítsák az álmaikat, akik szeretnének megújulni, kisvállalkozóként sikeres vállalkozást szeretnének vinni.
Akik stílusos imázst építenének, mert már ideje, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, ezt pedig mások is észrevegyék.

Azért tudok ebben segíteni, mert a szakmai tanulmányaim mellett magam is megtapasztaltam ezeket a lépéseket.

Akad, akinek már az ősei is vállalkozók voltak és szinte az anyatejjel szívta magába a vállalkozásfejlesztés tudományát. Azt gondolom többen vagyunk, akinél ez nem így van. A családomban nem volt vállalkozó. De a szüleim, nagyszüleim rendelkeztek azzal az attitüddel, hogy törekedjenek mindig egy kicsit jobbra. A munkájukat igyekeztek jól végezni és munka után is sokat tettek, hogy mi és mások életét jobbá tegyék.

A szüleimtől, a nagyszüleimtől, a dédimtől azt tanultam meg, hogy mindegy, milyenek a körülmények, lehet, hogy egy-egy helyzetben borúsnak látunk mindent, de fel kell állni, leporolni magunkat és menni tovább, nem adjuk fel. Ehhez pedig kreatívnak, rugalmasnak kell lenni és figyelni a környezeti jellemzőket, változásokat. Ez a gondolat kisér mindig. Ezért lettem vállalkozó és vállalkozókat segítő mentor.

Nagyjából 30 éve játszom a vállalkozás gondolatával valamilyen formában. Ez idő alatt, voltam egyéni és társas vállalkozó, főállású és kiegészítő tevékenységet folytató is, a főállásom mellett. Sokat tanultam és fejlődtem.  Munka mellett is tanulok, fejlesztem a tudásomat. A MARKAD’s sok év főállású munkavégzés után, nagy bátorsággal 2020. március 1-én alakult meg.

Az elmúlt években voltak sikereim és kudarcok is.

   Ahogy visszagondolok feljönnek emlékképek, amelyek kellemesek…

    Az ötlet, ami ma már egy hagyománynak számító rendezvénnyé nőtt; az autóreklám tervem és grafikai csomagom, amit változtatás nélkül vett át a nagynevű nemzetközi ügynökség és használt a márka reklámjaihoz; a nemzetközi kiállítás, ahová az ország minden részéről gyűjtöttem a termelők termékeit; a helyi kábeltelevízió, ahova az országban először sikerült teljes estés trendi mozifilmeket leszervezni; a sikeres vállalkozó ügyfelek, akiknek segítettem elindítani, fejleszteni a vállalkozásukat; a sok üzleti terv táblázat amit elkészítettünk, vagy a vállalkozásfejlesztés és design, stílus témájú táborok, kurzusok fiataloknak; a kliens, aki eddig sátorlapba öltözött, nem vállalta a nevét sem a vállalkozásában, de közös munkánk során felfedezte önmagát és csinos, sugárzó, magabiztos emberré, sikeres vállalkozóvá vált;  mind-mind csodás emlékek.

Persze nem hallgathatok a kudarcokról sem, a buta döntésekről, a tapasztalat- és tudáshiányomról, a csődökről, a naivitásról, amikor azt hittem az alkalmazottak is családként tekintenek ránk; a reggelről, amikor az irodámban azt találtam, hogy a „kollégáim” épp a cégem teljes know how-ját adják el tokkal-vonóval egy számomra ismeretlen személynek; a felesleges pénzköltések, hogy megfeleljek az elvárásoknak; a gyanútlanul bemutatott projektjeim amiket hipp-hopp megvalósított más… hát ilyen is volt… de egy percet sem bánok. Mert ezekkel együtt fejlődtem és lettem olyan, mint most.

Minden a javára válik annak aki hisz. (szabad megfogalmazásban)

Én pedig hiszek abban, hogy az emberek értékesek és ha jó célokért dolgozunk, jó dolgokat hozunk létre, jobbá tesszük a világot.

Ez a célom és tervem a következő 30 éves vállalkozó szakaszomban: A tudásommal, a tapasztalataimmal, az ötleteimmel, a lelkesedésemmel, a hitemmel segíteni, támogatni az embereket, a vállalkozókat, hogy utána ők is tovább tudják adni a jót.

Mert nem adjuk fel, amíg nem győztünk. Tegyük jobbá a világot!

Te is jobbá tennéd a világot?

Tegyünk magunkért, hogy minden napunk kicsit jobb legyen!

Tegyük jobbá a világot!

Miért bízhatsz abban, hogy jó tanácsokat adok neked?

🌷 Egyfelől, szakmai tudásom miatt, melyet különböző kurzusokon szereztem, mint a divattervező-stylist képzés a Rosemari Divatiskolában (2002), családpedagógia mentor (2004) ifjúságsegítő (EJF 2007), kereskedelem-marketing (PTE KTK 2018), design thinking (MOME 2021), personal branding (Milan fashion Campus 2022). Folyamatosan képzem magam.

🌷 Másfelől, több mint 30 éve dolgozom, marketingesként, pénzügyesként, üzleti tanácsadóként, designerként, így gyakorlati tapasztalattal is rendelkezem.

🌷 Harmadrészt, és ez sem elhanyagolható, segítő és támogató attitűddel működöm, meglátom az emberekben az értéket, ezért tanácsot tudok adni a fejlődésre.

🌷 Negyedrészt pedig, -mivel olyan nincs, hogy valaki mindenhez is ért – kiváló szakemberekkel dolgozom együtt, akiket szükség esetén be tudok hívni egy-egy folyamatba. 

Kiknek tudok segíteni?

 

🌷  Azoknak, akik hisznek abban, hogy életünk folyamatos fejlődés és hosszú távra terveznek.

🌷  Azoknak, akik hisznek abban, hogy megvalósíthatják az álmaikat, mert nem szólt még a finálé.

🌷  Azoknak, akik bár elestek, felállnak, leporolják magukat és mennek tovább a céljaik felé.

🌷  Azoknak, akik megunták az „egyhelybenjárást” és végre szeretnék azt a minőséget stílust képviselni amilyenek igaziból.

🌷  Azoknak, akik tudják, hogy értékesek és ugyanígy értékesnek tekintik a másik embert is.

Magadra ismertél?

.Köszönöm, nagyon élvezem a közös munkát veletek 🙂

Rólam mondták…..

"Sokáig azt gondoltam, nekem aztán nincs szükségem semmilyen stíluskialakításra, mert a külsőség, meg az etikett semmit sem ér, hiszen okos vagyok, tudom, amit tudok és ezt majd észreveszik mások is. De ez nem így alakult, sokat küszködtem és nem tudtam hol a hiba. Bár nem bíztam benne, de kipróbáltam az imázstanácsadást. Csak jót mondhatok, mert a lehető legjobb döntés volt Judittal együtt dolgozni. Ma már tudom milyen vagyok, milyen a stílusom, úgy is öltözködök, kommunikálok. Ez pedig sikereket hoz nekem a munkámban is, mert jobb állást találtam."
K. Erika
vezetői asszisztens
"Online konzultációval veszek részt a mentorprogramban, Kipróbáltam a stílustanácsadást is. Nem gondoltam, hogy kamerás beszélgetés alapján is ennyire jól betalál Judit stílus meghatározása. Épp azokat a színeket kaptam, amelyek tényleg illenek hozzám és az öltözködési útmutató is passzol az elképzeléseimhez, formámhoz. A vállalkozásom is ezen elvek mellett építjük. Ajánlom 🙂 ."
Leila

Együttműködő partnerem

Nyúlné Terpó Edit

gyógypedagógus, coach