MÁRKÁD – Image & Style Consulting

Beszélgessünk! Időpontot foglalok!

Rólam

Üdvözöllek! Sóki Judit vagyok.

Üzleti stílus- és imázstanácsadóként, vállalkozásokat fejlesztek az alapoktól a teljes online és offline megjelenésig.

Ez a következőket jelenti:

A vállalkozási ötletnél segítek megtalálni azt az ötletet amire építheted a vállalkozásodat.

A vállalkozásod, branded üzleti statégiával megalapozzuk.

Támogatást adok a vállalkozásod minősége, imázsa, stílusa, kommunikációja kialakításában.

Együttműkődő partnereimmel, kollégáimmal elkészítjük az arculati elemeket, a brandstílus útmutatót, reklámgrafikákat, weboldalakat.

30 évvel ezelőtt indítottam az első vállalkozásomat

Jó hosszú időnek tűnik… 🙂

Ez idő alatt voltam egyéni és társas vállalkozó, főállású és kiegészítő tevékenységet folytató is, a főállásom mellett. Sokat tanultam és fejlődtem.  Munka mellett is tanulok, fejlesztem a tudásomat nem csupán a közgazdaságtan, marketing területén, hanem a stílus, tervezés, megjelenés területén is. Így kurzusokat hallgattam többek között a PTE KTK-n marketing, kommunikáció; MOME-n Design Thinking, Rosemari Divatiskola divattervező stylist, Milan Fashion Campus brandstylist témákban.

Az elmúlt években voltak sikereim és kudarcok is.

   Ahogy visszagondolok feljönnek emlékképek, amelyek kellemesek…

    Az ötlet, ami ma már egy hagyománynak számító rendezvénnyé nőtt; az autóreklám tervem és grafikai csomagom, amit változtatás nélkül vett át a nagynevű nemzetközi ügynökség és használt a márka reklámjaihoz; a nemzetközi kiállítás, ahová az ország minden részéről gyűjtöttem a termelők termékeit; a helyi kábeltelevízió, ahova az országban először sikerült teljes estés trendi mozifilmeket leszervezni; vagy a vállalkozásfejlesztés és design, stílus témájú táborok, kurzusok fiataloknak; mind-mind csodás emlékek.

Persze nem hallgathatok a kudarcokról sem, a buta döntésekről, a tapasztalat- és tudáshiányomról, a csődökről, a naivitásról, amikor azt hittem az alkalmazottak is családként tekintenek ránk; a reggelről, amikor az irodámban azt találtam, hogy a kollégáim épp a cégem teljes know how-ját adják el tokkal-vonóval egy számomra idegen személynek; a felesleges pénzköltések, hogy megfeleljek az elvárásoknak; a gyanútlanul bemutatott projektjeim amiket hipp-hopp megvalósított más… hát ilyen is volt… de egy percet sem bánok. Mert ezekkel együtt fejlődtem és lettem olyan, mint most.

Minden a javára válik annak aki hisz. (szabad megfogalmazásban)

Én pedig hiszek abban, hogy az emberek értékesek és ha jó célokért dolgozunk, jó dolgokat hozunk létre, jobbá tesszük a világot.

Ez a célom és tervem a következő 30 éves vállalkozó szakaszomban: A tudásommal, a tapasztalataimmal, az ötleteimmel, a lelkesedésemmel, a hitemmel segíteni, támogatni a vállalkozókat, hogy utána ők is tovább tudják adni a jót.

Mert nem adjuk fel, amíg nem győztünk. Tegyük jobbá a világot!

Te is jobbá tennéd a világot?

Mikor tudok együtt dolgozni VELED és segíteni?

Az együttműködésünk alapja a kölcsönös tisztelet, vagyis tisztellek téged, de ugyanígy tőled is ezt várom az irányomba.

Közös munkánk során – a fejlődés részeként – időnként kevésbé kényelmes dolgokat is érintenünk kell, ezt kérlek fogadd el és működj együtt velem. Mindig maximálisan tiszteletben tartalak, de sokszor a fejlődés érdekében ki kell húznunk egy-egy rossz beidegződés szálkáját, vagy épp feszegetni a határaidat.

Nincs semmire kényszer, de amikor elkezdünk együtt dolgozni kitűzünk egy célt és az ahhoz vezető mérföldköveket is. Közös munkánk során rendszeresen átbeszéljük, mérjük a fejlődésedet, finomítunk, módosítunk a célod elérése érdekében.

Akkor fog működni a vállalkozásfejlesztés folyamatunk, ha a megbeszélt feladatokat elvégzed, fókuszált vagy. AKARJ FEJLŐDNI!

Azzal nem tudok mit kezdeni és nem is érzem korrektnek, etikusnak, ha párhuzamosan több üzleti tanácsadói folyamatot indítasz el különböző tanácsadókkal. Kérlek ezt együttműködésünk elején gondold át, mert ez esetben nem dolgozhatunk együtt! 

Együttműködésünk során a legnagyobb figyelmet kapod tőlem, kipróbált és működő rendszert, általam kidolgozott segédanyagokat adok át neked. Az átadott segédanyagok és rendszer szerzői jogát fenntartom, kérlek csak a saját vállalkozásod fejlesztésére használd fel.

Ez a közös munka kizárólag a kölcsönös bizalmon alapulva működik. 

A folyamat lépcsőfokai velem:

  • Kidolgozzuk a vállalkozási céljaidat, alkotmányodat, értékeidet, stílusodat.
  • Ezen alapokkal felmérjük a piacodat, versenytársaidat, vevőidet, pozicionáljuk a vállalkozásodat.
  • Elkészítjük az üzleti tervedet, árpolitikádat, mérföldköveket.
  • Az eddigiek megkoronázásaként foglalkozunk a vállalkozás vizuális megjelenésével, kommunikációjával.
  • Mindezt egy folyamatosan frissülő Üzleti útmutató könyvben vezetjük.

Stílusos vállalkozásokat építek. hiszek abban, ha jó célokért dolgozunk, jó dolgokat hozunk létre, jobbá tesszük a világot!

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró