Barion Pixel

Business Image & Style Consulting

Rólam

AZZÁ VÁLNI, AKIRE KÉPES VAGY, OLYAN KÉSZSÉG, AMELYET BÁRKI FEJLESZTHET, HA RENDELKEZIK A MEGFELELŐ STRATÉGIÁVAL ÉS ELKÖTELEZI MAGÁT.

Üdvözöllek!

Sóki Judit üzleti imázstanácsadó vagyok.

Giorgio Armanival együtt én is így gondolom: 

“A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia.

A stílus abban rejlik, hogy megtaláljuk az egyensúlyt három tényező közt: kik vagyunk, mi áll jól nekünk, és hová tartunk. Ezt az egyensúlyt tükrözze az öltözködésünk.”

 

A változás mindig megismeréssel kezdődik.

A Markad's fő jelmondata a Fedezd fel! Mutasd meg! Ragyogj! És ragyogtass másokat is!

Azért ezek a felszólítások, mert saját utamon, tapasztalataimon keresztül tanultam meg, hogy egyik lépést sem szabad kihagyni, mert különben nem lesz öszinte, igazi a kisugárzásunk, nem érezzük jól magunkat. 

A Markad’s célkitűzése egy olyan ember koncepciója, aki hisz abban, hogy jobban érezhetjük magunkat, ragyoghatunk a körülmények ellenére is. Hiszek abban, hogy velünk a világ jobb lehet!

Olyan ember koncepciója, aki megtapasztalta, tudja, milyen érzés, amikor elveszítjük a kormánylapátot és csak sodródunk, amikor nem tudjuk jól kifejezni önmagunkat és azt is, milyen érzés felállni, megújulni.

Mert ha tudjuk, kik vagyunk, mi a célunk, meg is tudjuk mutatni. Ettől lesz a vállalkozásunk és mi magunk is stílusosak.

Fő célkitűzésem segíteni azoknak, akik úgy érzik eljött az ideje annak, hogy megvalósítsák az álmaikat, akik szeretnének megújulni, kisvállalkozóként is stílusos imázzsal rendelkezni, mert már ideje, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, ezt pedig mások is észrevegyék.

Azért tudok ebben segíteni, mert a szakmai tanulmányaim mellett magam is megtapasztaltam ezeket a lépéseket.

Jó hosszú időnek tűnik… 🙂

Ez idő alatt, ahogy már jeleztem, voltam egyéni és társas vállalkozó, főállású és kiegészítő tevékenységet folytató is, a főállásom mellett. Sokat tanultam és fejlődtem.  Munka mellett is tanulok, fejlesztem a tudásomat a stílus, design, tervezés, megjelenés, közgazdaságtan, marketing  területeken is. Így kurzusokat hallgattam többek között a PTE KTK-n marketing, kommunikáció; EJF ifjúságsegítő; MOME-n Design Thinking, Rosemari Divatiskola divattervező stylist, Milan Fashion Campus stylist témákban.

Az elmúlt években voltak sikereim és kudarcok is.

   Ahogy visszagondolok feljönnek emlékképek, amelyek kellemesek…

    Az ötlet, ami ma már egy hagyománynak számító rendezvénnyé nőtt; az autóreklám tervem és grafikai csomagom, amit változtatás nélkül vett át a nagynevű nemzetközi ügynökség és használt a márka reklámjaihoz; a nemzetközi kiállítás, ahová az ország minden részéről gyűjtöttem a termelők termékeit; a helyi kábeltelevízió, ahova az országban először sikerült teljes estés trendi mozifilmeket leszervezni; vagy a vállalkozásfejlesztés és design, stílus témájú táborok, kurzusok fiataloknak; a kliens, aki eddig sátorlapba öltözött, de közös munkánk során felfedezte önmagát és csinos, sugárzó, magabiztos emberré vált;  mind-mind csodás emlékek.

Persze nem hallgathatok a kudarcokról sem, a buta döntésekről, a tapasztalat- és tudáshiányomról, a csődökről, a naivitásról, amikor azt hittem az alkalmazottak is családként tekintenek ránk; a reggelről, amikor az irodámban azt találtam, hogy a kollégáim épp a cégem teljes know how-ját adják el tokkal-vonóval egy számomra idegen személynek; a felesleges pénzköltések, hogy megfeleljek az elvárásoknak; a gyanútlanul bemutatott projektjeim amiket hipp-hopp megvalósított más… hát ilyen is volt… de egy percet sem bánok. Mert ezekkel együtt fejlődtem és lettem olyan, mint most.

Minden a javára válik annak aki hisz. (szabad megfogalmazásban)

Én pedig hiszek abban, hogy az emberek értékesek és ha jó célokért dolgozunk, jó dolgokat hozunk létre, jobbá tesszük a világot.

Ez a célom és tervem a következő 30 éves vállalkozó szakaszomban: A tudásommal, a tapasztalataimmal, az ötleteimmel, a lelkesedésemmel, a hitemmel segíteni, támogatni az embereket, hogy utána ők is tovább tudják adni a jót.

Mert nem adjuk fel, amíg nem győztünk. Tegyük jobbá a világot!

Te is jobbá tennéd a világot?

30 évvel ezelőtt indítottam az első vállalkozásomat

Miért bízhatsz abban, hogy jó tanácsokat adok neked?

🌷 Egyfelől, szakmai tudásom miatt, melyet különböző kurzusokon szereztem, mint a divattervező-stylist képzés a Rosemari Divatiskolában (2002), családpedagógia mentor (2004) ifjúságsegítő (EJF 2007), kereskedelem-marketing (PTE KTK 2018), design thinking (MOME 2021), personal branding (Milan fashion Campus 2022). Folyamatosan képzem magam.

🌷 Másfelől, 20 éve vállalkozóként dolgozom, üzleti stílustanácsadóként, webdesignerként, így gyakorlati tapasztalattal is rendelkezem.

🌷 Harmadrészt, és ez sem elhanyagolható, segítő és támogató attitűddel működöm, meglátom az emberekben az értéket, ezért tanácsot tudok adni a fejlődésre.

🌷 Negyedrészt pedig, -mivel olyan nincs, hogy valaki mindenhez is ért – kiváló szakemberekkel dolgozom együtt, akiket szükség esetén be tudok hívni egy-egy folyamatba. Például pszichológus, coach, egészségtanácsadó, sminkes, logopédus, fotós.

🌷  Azoknak, akik hisznek abban, hogy életünk folyamatos fejlődés és hosszú távra terveznek.

🌷  Azoknak, akik hisznek abban, hogy megvalósíthatják az álmaikat, mert nem szólt még a finálé.

🌷  Azoknak, akik bár elestek, felállnak, leporolják magukat és mennek tovább a céljaik felé.

🌷  Azoknak, akik megunták az “egyhelybenjárást” és végre szeretnék azt a minőséget stílust képviselni amilyenek igaziból.

🌷  Azoknak, akik tudják, hogy értékesek és ugyanígy értékesnek tekintik a másik embert is.

Magadra ismertél?

Kiknek tudok segíteni?

.Köszönöm, nagyon élvezem a közös munkát veletek 🙂

Rólam mondták…..

"Sokáig azt gondoltam, nekem aztán nincs szükségem semmilyen stíluskialakításra, mert a külsőség, meg az etikett semmit sem ér, hiszen okos vagyok, tudom, amit tudok és ezt majd észreveszik mások is. De ez nem így alakult, sokat küszködtem és nem tudtam hol a hiba. Bár nem bíztam benne, de kipróbáltam az imázstanácsadást. Csak jót mondhatok, mert a lehető legjobb döntés volt Judittal együtt dolgozni. Ma már tudom milyen vagyok, milyen a stílusom, úgy is öltözködök, kommunikálok. Ez pedig sikereket hoz nekem a munkámban is, mert jobb állást találtam."
K. Erika
vezetői asszisztens
"Online konzultációval veszek részt a mentorprogramban, Kipróbáltam a stílustanácsadást is. Nem gondoltam, hogy kamerás beszélgetés alapján is ennyire jól betalál Judit stílus meghatározása. Épp azokat a színeket kaptam, amelyek tényleg illenek hozzám és az öltözködési útmutató is passzol az elképzeléseimhez, formámhoz. A vállalkozásom is ezen elvek mellett építjük. Ajánlom 🙂 ."
Leila
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró