Barion Pixel

Markad Branding Consultant

képzés, skill, tanfolyam, online, személyes, különböző témákban

Mi a terved a jövőben?

Miért ne lehetnél sikeresebb, magabiztosabb, jobb? Miért ne szerezhetnél ehhez több tudást, készséget?

Üdvözlünk!

A MarkadAkadémia azért jött létre, hogy szakértő támogatást, értékes tudást adjon azoknak, akik megújultan, fókuszáltan szeretnék élni az életüket. Szakmai támogatást, tudást adjon a kisvállalkozók számára is.

Az emberek sokszor beiratkoznak különböző iskolákba, ahol nagyszerű oktatók tanítanak. Előfordul ugyanakkor, hogy hiába van tele a fiók különböző jobbnál jobb végzettséget igazoló bizonyítvánnyal, mégsem tudja valaki a neki való pozíciót betölteni, vagy épp nem jól pozicionálta magát a közösségében, munkahelyén, esetleg épp a vállalkozása vezetése közben merül fel az igény speciális tudásra, ismeretekre.

A MarkadAcademy kurzusain azokat a plusz skilleket, készségeket kaphatják meg tanulóink, amelyek segítik őket sikeres imázsuk kialakításában, jobb életükben, fókuszáltabb vállalkozásépítésükben.

Online tanfolyamok

Az online kurzusok egymáshoz kapcsolható, egymásra épülő tananyagot tartalmaznak. Nagy előnyük, hogy bárhonnan, bármikor bekapcsolódhatsz, folytathatod a félbehagyott tanulást. Minden téma gyakorlati feladatokat is tartalmaz, így biztos lehetsz az értékes tudásodban. Amikor elvégzel egy online tanfolyamot és kitöltöd a záró visszejelzést, hivatalos tanúsítványt küldünk az elvégzett kurzusról, melyet beállíthatsz a portfóliódba is.

💡 A siker kulcsa az elhivatottság és a tudás kombinációja. Mindannyian vállalkozók vagyunk, akik álmodtak és létrehoztak már valamit a semmiből. Az út nem mindig könnyű, de a kitartás és a folyamatos tanulás lehetővé teszi, hogy átlépjük a korlátainkat és elérjük a csúcsot, amit megálmodtunk.

A ‘Márkaépítő Mester’ tanfolyam során olyan eszközöket és ismereteket szerezhetsz, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy egy erős, elismert és sikeres márkát, vállalkozást építs. A tudás az erőnk, mi itt vagyunk, hogy segítsünk neked felépíteni a vállalkozásod sikerét. Indulj el velünk az úton, és érjük el együtt a kitűzött célokat!

A tanulásodat letölthető munkafüzettel, webinárokkal, online konzultációval segítjük.
Online platformunkon a saját időbeosztásod szerint tanulhatsz.
Minden modul tudásfelmérővel zárul. A tanfolyam során két alkalommal foglalhatsz online konzultációra időpontot és oktatónkkal 2×1 órában megbeszélheted a felmerülő kérdéseket.
A tanfolyam elvégzéséről online letölthető hivatalos tanúsítványt küldünk, amit beilleszthetsz a portfóliódba.

A tanfolyam 8 modulból áll. A tanfolyamot elvégezheted egyben, vagy akár modulonként is. Sőt választhatsz csak egy modult is, ami épp a legjobban érdekel!

Weboldalkészítés saját kezűleg

online tanfolyam + munkafüzet

Női értékek, önbizalom és stílus online és személyes workshop

Családellátó, háztartásvezetés tanfolyam, személyes értékek, önértékelés modullal.

Tanfolyamok Pécsett és környékén, személyes részvétellel

A tanfolyamok egy-egy témát dolgoznak fel kiscsoportban. Minden tanfolyamon gyakorlati információk, feladatok is segítik a mélyebb tudás megszerzését. Minden tanfolyam elvégzéséről hivatalos tanúsítványt küldünk, melyet beállíthatsz a portfóliódba is.

Feltöltés alatt...

Online és személyes workshopok, kapcsolatépítés alkalmak

Feltöltés alatt...

Minden kurzus elvégzéséről hivatalos tanúsítványt kapnak hallgatóink