Barion Pixel

Markad Branding Consultant

Jó weboldal amatőrként, saját kezűleg? Lehetséges!

Üdvözöllek a
Weboldalkészítés Mesterek Tanfolyamán! 🌟

🚀 Vágj bele és építsd meg saját weboldaladat profi segítséggel!

Egyedülálló lehetőséget kínálunk, ahol egyéni konzultációval, online, vagy személyes élő oktatással, e-bookkal, munkafüzettel segítünk neked elérni, hogy saját kezűleg készített, rentábilis, jól működő és vásálókat vonzó weboldalad legyen! 🌐

Mit kapsz a tanfolyamon?

 1. 📅 8 óra 1:1 Konzultáció: Személyre szabott oktatás, ahol minden időnket neked szenteljük. Gyakorlati példákon keresztül sajátítod el a WordPress weboldalkészítés fortélyait.

 2. 📚 Élő Oktatás: Nem hagyunk magadra a tanulás során. Folyamatos támogatást biztosítunk, hogy ne csak hallgass bennünket, hanem sikeresen alkoss is.

 3. 📞 +1 óra Utókonzultáció: Miután befejezted a tanfolyamot, még mindig a segítségedre leszünk. Kérdezz bármit, amikor csak szükséged van rá.

 4. 🌐 Weboldalkészítés: Tanuld meg a WordPress alapoktól a profi weboldalak készítését.

 5. 🚀 SEO és Marketing Tippek: Az online jelenléted építsd tovább a SEO és marketing trükkjeink segítségével.

 6. 📖 E-könyv: Ajándék e-könyvünk segítségével mélyebben megismerheted a szakma titkait.

 7. 🌐 Domain és Tárhely Ügyintézés: Segítünk neked a domain és tárhely beszerzésében, hogy könnyedén indulhass el a sikeres weboldaladdal.

 8. 📈 Tanuló Platform: Az oktatás könnyen követhető, interaktív platformon zajlik, ahol gyakorlatban is kipróbálhatod az új ismereteidet.

 9. 👨‍🎓 Tanúsítvány: A tanfolyam elvégzéséről hivatalos tanúsítványt adunk.

Mindezt szeptember 5-ig még a régi áron tudod megrendelni!

Ezt mondták a tanfolyamról:

Ez egy szuper lehetőség, és Judit igazi mentor típus!

Ajánlom mindenkinek! Szerintem ez egy jó befektetès! Vállalkozók, Civil szervezetek a legolcsóbban juthatnak honlaphoz, amit kezelni is ők tudnak majd!

K. Krisztina

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! 🌐💼

Vásárold meg most a jegyedet, és indulj el az online világ hihetetlen lehetőségei felé vezető úton. A saját weboldalad elkészítése most könnyebb, mint valaha! 🚀👩‍💻

(A jegyek limitált számban elérhetőek, ne hagyd, hogy mások előzzenek meg!) 👇

Regisztrálj most és légy a weboldalad szakértője! 🚀👨‍🎓

Ezekről fogunk beszélni:

 • Weboldalkészítés alapfogalmak
 • Miért fontos a weboldalad?
 • A jó weboldaltervezés alapelvei
 • Célközönség meghatározása
 • Weboldal struktúrája és menürendszer
 • WordPress megismerése
 • Sablon kiválasztása és testreszabása
 • Bejegyzések és oldalak létrehozása
 • Médiakezelés
 • Hatékony tartalom készítése
 • SEO alapelvek és gyakorlati tippek

Miért jó, ha elvégzed a Weboldalkészítés saját kezűleg tanfolyamot?

 

A Weboldalkészítés saját kezűleg tanfolyam egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnék megfizethető módon megtanulni és elkészíteni a saját profi weboldalukat!

Miért érdemes elvégezned ezt a tanfolyamot?

1. Profi mentorálás: Nem leszel egyedül az úton. Tapasztalt szakértőink személyre szabott mentorálást nyújtanak. Végigvezetünk az alapoktól a haladó szintig, és válaszolunk minden kérdésedre.

2. Gyakorlati tapasztalat: A tanfolyam fókuszában a gyakorlati készségek fejlesztése áll. Valós projekteken – ami a saját weboldalad! – dolgozva sajátíthatod el a weboldalkészítés fortélyait.

3. Teljes körű tudás: Nemcsak weboldalak készítését tanulod meg, hanem olyan kulcsfontosságú témákban is elmélyedsz, mint a SEO, marketing és tartalomkezelés.

4. Élő oktatás és utókonzultáció: A tanulás folyamatos támogatással párosul. Az élő oktatás során minden kérdésedre választ kapsz, majd a tanfolyam után is rendelkezésedre állunk egy órás utókonzultációval.

5. Ajándék E-book és Tanúsítvány: A tanfolyamon való részvételért kapni fogsz egy ajándék e-könyvet a weboldalkészítés legjobb gyakorlatairól, valamint hivatalos tanúsítványt, ami igazolja a megszerzett képességeidet.

6. Domain és Tárhely Ügyintézés: Segítünk neked a domain és tárhely beszerzésében, így teljes mértékben készen állsz az online világ meghódítására.

7. Rugalmasság és Tanuló Platform: A tanfolyamot egy könnyen követhető tanuló platformon keresztül tartjuk, amely lehetővé teszi, hogy saját tempódban tanulj és gyakorolj.

8. Karrierlehetőségek: A weboldalkészítés egy olyan terület, ahol mindig van kereslet a képzett szakemberek iránt. A tanfolyam elvégzése után képes leszel saját projektjeidet megvalósítani, vagy akár webdesignerként elhelyezkedni.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget a személyes és szakmai fejlődésed szempontjából!

A Weboldalkészítés saját kezűleg tanfolyam az útmutatód lesz a weboldalak világában való sikeres navigáláshoz. Lépj be a digitális térbe, és hozd létre a saját online jelenlétedet!

Sóki Judit üzleti mentor, brand stylist vagyok.

Amikor 1986-ban -adatrögzítőként dolgozva- elvégeztem egy DBase III plus programozói tanfolyamot, még nem is sejtettem, hogy egyszer a napjaimat különböző szoftverek, alkalmazások használata, programok, grafikák és egyéb finomságok határozzák meg. Az elején nagyon unalmasnak tartottam a DOS-ban írt programnyelveket – kiscipó, hóember, kisszék, meg létra a megfelelő sorrendekben 🙂 – és egész nap kattogtatni egy monitor előtt…. hát… nem voltam hasra esve tőle….

Mégis, azóta is a számítógép körül dolgozom, üzleti mentorként segítem ügyfeleimet, oktatok online és személyes kurzusokon, online arculatokat, weboldalakat készítek. Rólam bővebben itt olvashatsz ->

2019. óta családi vállalkozásunkban weboldalakat, webshopokat tervezünk és készítünk. Erről és a referenciákról bővebben itt olvashatsz ->

Brand stylistként nem csak a látvány megalkotásában, a weboldal elkészítésében segítem ügyfeleimet, hanem a marketing stratégiájukat is figyelembe véve design thinking gondolkodásmóddal építem fel a vállalkozásuk stílusát.

Azért ajánlom, hogy részt vegyél a Weboldalkészítés saját kezűleg tanfolyamon, mert nagyon jó áron, igazán hatékony és alapos tudásra tehetsz szert.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy nem kell egyedül megkűzdened a szövegek értelmezésével, hanem végig ott vagyok melletted és segítelek.

Végül pedig hivatalos tanúsítványod mellett lesz egy jól működő, fejleszthető weboldalad is. Jól hangzik nem?