Barion Pixel

Markad Branding Consultant

Megvalósítanád a régóta dédelgetett álmaidat?

„Ne hagyd, hogy a félelmed visszatartson az álmaid megvalósításától. Tekints úgy a félelmedre, mint valami füstérzékelőre. Figyelj oda rá, ha megszólal, nézz körül, hogy valós veszély fenyeget-e, vagy csak megszólalt a riasztó. Ha nincs igazi vészhelyzet, felejtsd el a félelmed és éld tovább az életed.”
Nick Vujicic

Vannak dédelgetett álmaid?

Elárulok egy titkot: amikor kicsi voltam, mindig úgy gondoltam, amikor nagy leszek, valami olyasmit fogok csinálni, amiben segíthetek az embereknek, taníthatok is, érdekes dolgokat csinálhatok. Fogalmam nem volt arról, hogy létezik-e ilyen szakma, de mindig ilyet játszottam. 
Majd nagy lettem és persze ez az álom sokáig felkerült a polcra a felejtés dobozba. Családom lett, feladataim, kötelezettségeim, munkám … ezek le is foglaltak. 
DE időnként, csendes merengős percekben csak-csak kikukucskált a gyerekes álmom a felejtésdobozból. Persze sokáig elhesegettem, de azután egyszercsak derengeni kezdett, hogy mi lenne, ha megvalósítanám?
Eljött a nap, amikor azon kaptam magam, hogy bátran kiléptem a konfortzónámból, vállalkozást alapítottam és épp azt csinálom, ami a gyerekkori álmom volt: segíteni, tanítani és érdekes dolgokat csinálni.

Neked vannak álmaid, amiket jó lenne megvalósítani? Segíthetek?

Lehetőségek:

  1. Iratkozz fel hírleveleimre az értékes álommegvalósító tippekért és sikertervezés infókért.
  2. Válogass ajánlataim közül itt!
  3. Foglalj ingyenes első konzultációs félórát itt és tájékozódj, beszélgessünk arról, miben tudjuk mi segíteni az álmaid megvalósítását.