Barion Pixel

Markad Branding Consultant

Gyakran Ismételt Kérdések

Ha olyan kérdésed van, amire nem találod a válasz itt, írj nekem a lenti űrlapon és válaszok neked. Ha anonim szeretnéd feltenni a kérdésedet, az űrlapon ne töltsd ki az adataidat.

Csak már működő vállalkozókkal foglalkoztok, vagy kezdő vállalkozóként és bejelentkezhetek?

Köszönjük a kérdést. Üzleti tanácsadóként a vállalkozásfejlsztés minden lépésénél tudunk segíteni, szakértő tanácsokat adni, hatékony módszereket mutatni, alkalmazásukat megtanítani. Örömmel dolgozunk együtt vállalkozásukat tervezőkkel, kezdőkkel, újra szervező vállalkozókkal is.

Nekem csak egy dolog okoz nehézséget a vállalkozásomban, a többi működik. Egy elakadásban is tudtok segíteni?

Természetesen, hiszen a vállalkozás megalapozása, fejlesztése sok egymással összefüggő részfolyamatból áll. Foglalj időpontot a 30 perces ingyenes konzultációra és beszéljük meg mire van szükséged és hogyan tudunk támogatni Téged.

Mi a különbség a 1:1 tréning és a workshop között?

Az 1:1 tréning során csak veled és a te vállalkozásod kérdéseivel foglalkozunk.

A workshop csoportos tréning, ahol egy általános problémát dolgozunk ki és találunk rá válaszokat közösen a résztvevőkkel. Természetesen itt is van lehetőség egyéni kérdéseket feltenni.

Mi a mentorálás?

A vállalkozói mentorálás egy olyan folyamat, amely során tapasztalt, gyakorlott vállalkozóként segítelek, akár kezdő, induló, akár újraszervező vállalkozó vagy a sikeres üzleti működésedhez szükséges készségek és ismeretek elsajátításában. A mentorálás során a mentorként tanácsokat adok a vállalkozói önismeret, pénzügyek, a marketing, az értékesítés, a stratégiai tervezés, az üzleti modell, a stílusos kommunikáció területein. A mentorálás elősegíti a vállalkozásod sikerességét, mert a mentorként segítséget nyújtok a kihívások leküzdésében, az új lehetőségek felismerésében és a hatékonyabb működésben.

Mi a különbség a mentorálás és az 1:1 tréning között, hiszen mindkettőnél személyesen velem foglalkozol csak?

Az 1:1 tréning egyszeri alkalom, a vállalkozád egy-egy kérdésére, problémájának megoldására fókuszál.

A mentorálás hosszabb folyamat, minimum 6 hónapos, ahol rendszeresen találkozunk és a fejlődési folyamatban lépésenként haladunk, az eredményeket mérjük és megbeszéljük.

 

 

Maradt még kérdésed? Írj nekem!