Image & Style Consulting

Beszélgessünk! Időpontot foglalok!

Imázs - Image
by MÁRKÁD

Vállalkozóknak és magánszemélyeknek

Egy emberről alkotott kép sokkal több, mint a fizikai megjelenése. A képet a vizuális megjelenés mellett, árnyalja a beszédstílus, a viselkedés, a testbeszéd, a kisugárzás is. Sőt tovább megyek, napjaink online korszakában az ember imázsához az online megjelenése, digitális lábnyoma is hozzátartozik.

Tanácsadóként segítelek a személyes és vállalkozói márkád, stílusod kialakításában!

Imázsépítés, hogy önmagad legjobb verziója légy

Sokszor már felismertük, hogy változtatnunk kellene, de nem találjuk a választ a “Hogyan?” kérdésre. Új karrier lehetősége áll előtted? Vagy csak változtatnál? Ebben tudunk segíteni:

  • személyes vezérlő elvek, célok kidolgozása
  • a céloknak megfelelő megjelenés, ami tartalmazza a színeidet, az alkatodnak megfelelő öltözködést és az archetipusoddal is harmonizáló stílust
  • kommunikáció, igény szerint beszédtechnika irányt is mutatunk.

Imázsépítés vállalkozást tervezők részére

A vállalkozásod imázsa meghatározza, hogy mit gondolnak a versenytársaid és a vásárlóid amikor találkoznak a cégeddel. Ha ez az imázs egy egységes, harmonikus kép, ami már messziről felismerhetővé teszi, mit lehet nálad vásárolni, akkor több és minőségi vevőd lesz.

Ebben tudunk segíteni:

  • a vállalkozási célok, vezérlő elvek, alkotmány kidolgozása
  • a céloknak megfelelő megjelenés, arculati elemek megtervezése, kidolgozása
  • kommunikációs elemek kidolgozása
  • online megjelenés elemei (webdesign)

Imázstanácsadóként segítek neked felszínre hozni a rejtett tehetségedet, képessé teszlek arra, hogy önmagad jobb verziójává válj.

Mindenki értékes ember, más-más tehetséggel, potenciállal rendelkezik, bizony néha előfordul, hogy magunk sem vagyunk tisztában az értékeinkkel, vagy épp nem tudjuk, miként hozzuk felszínre és mutassuk meg azt amiben mi vagyunk különlegesek.

Imázstanácsadói kínálatom sokrétű, a palettáról választhatsz egy-egy témát is, aminél úgy érzed jól jönne a támogatás, vagy a teljes folyamatot is.

 

Témák

Ismerd meg magad! Választ keresünk és találunk a “Ki vagyok én?” kérdésre.

Megalkotjuk a személyes vezérlő elveidet, értékeidet tartalmazó alkotmányodat, amelyre alapozva a céljaidat, a hozzájuk vezető lépéseket is összeállítjuk. Választ találunk a “Mit szeretnék elérni?” kérdésre.

Hogyan mutassam be, aki én vagyok? Átbeszéljük, összeállítjuk a téged, a céljaidat leginkább képviselő és segítő öltözködési és megjelenési stílusodat.

Hogyan képviseljem magam a megszólaláson túl? 

Megjelenésem a közösségi médiában, személyes portfolióm, online elemei

Rögzítjük az új, jobb verziódat, a fotókat, grafikai elemeket felhasználhatod a későbbiekben is.

Imázs szerintünk

Nézzük a hivatalos megfogalmazást: “Az imázs általános értelemben „meggyőződések, elgondolások és benyomások összessége, amelyekkel az egyén bármiről (tárgy, ember, csoport stb.) rendelkezik.” Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Im%C3%A1zs 2022.06.13.

Imázs by MÁRKÁD:

Az imázsunk része a megjelenésünk, beszédstílusunk, viselkedésünk, a teljes összkép, amit a külvilág felé mutatunk. Ez ugyanúgy érvényes a magánszemélyekre, mint a vállalkozásokra.

A környezetünk számára az egyének és a vállalkozások imázs lehet jól körülhatárolt, így már messziről tudjuk kivel, melyik vállalkozással van dolgunk.

Az imázsunk meghatározza a poziciónkat, a helyünket amit elfoglalunk egy csoportban, vagy vállalkozásként a piacunkon. 

Az imázsunk segít a rangsorolásban is, az amit mutatunk – és itt újra a magánszemélyekre és a vállalkozásokra is vonatkozik a meghatározás! – tükrözi azt a stílust, minőséget ami segít abban, hogy bennünket válasszanak, ránk figyeljenek.

 

Üdv!
Sóki Judit vagyok,  Imázs- és stílustanácsadó, stratégiai mentor

Ha sok évvel ezelőtt, tudtam volna azt amit most tudok, rengeteg felesleges kört, kiadást és bizonytalanságot megspórolhattam volna. (Persze anno a dédim is mindig ezt mondta 🙂 ) 

Tudásommal, tapasztalatommal azon dolgozom, hogy segítsem ügyfeleimet abban, hogy kitérők nélkül stílusosan és sikeresen építsék fel életüket és a vállalkozásukat.

Az imázstanácsadó nem személyes stylist.

Bár vannak határterületek a két támogató tevékenység között, hiszen imázstanácsadóként is támogatást adok neked az öltözködési stílusod kialakításában, de inkább arra összpontosítok, hogy támogassam, kiemeljem a személyiségedet, hogy azt a minőséget mutathasd meg magadból, amit szeretnél és ami megillet téged. Olyan ötleteket, változtatásokat javaslok, amelyek segítenek és támogatnak téged az utadon a céljaid elérésében.

Miért bízhatsz abban, hogy jó tanácsokat adok neked?

🌷 Egyfelől, szakmai tudásom miatt, melyet különböző kurzusokon szereztem, mint a divattervező-stylist képzés a Rosemari Divatiskolában (2002), családpedagógia mentor (2004) ifjúságsegítő (EJF 2007), kereskedelem-marketing (PTE KTK 2018), design thinking (MOME 2021), personal branding (Milan fashion Campus 2022). Folyamatosan képzem magam.

🌷 Másfelől, 20 éve vállalkozóként dolgozom, üzleti stílustanácsadóként, webdesignerként, így gyakorlati tapasztalattal is rendelkezem.

🌷 Harmadrészt, és ez sem elhanyagolható, segítő és támogató attitűddel működöm, meglátom az emberekben az értéket, ezért tanácsot tudok adni a fejlődésre.

🌷 Negyedrészt pedig, -mivel olyan nincs, hogy valaki mindenhez is ért – kiváló szakemberekkel dolgozom együtt, akiket szükség esetén be tudok hívni egy-egy folyamatba. Például pszichológus, coach, egészségtanácsadó, fotós.

 

Kiknek tudok segíteni?

🌷  Azoknak, akik hisznek abban, hogy életünk folyamatos fejlődés és hosszú távra terveznek.

🌷  Azoknak, akik hisznek abban, hogy megvalósíthatják az álmaikat, mert nem szólt még a finálé.

🌷  Azoknak, akik bár elestek, felállnak, leporolják magukat és mennek tovább a céljaik felé.

🌷  Azoknak, akik megunták az “egyhelybenjárást” és végre szeretnék azt a minőséget stílust képviselni amilyenek igaziból.

🌷  Azoknak, akik tudják, hogy értékesek és ugyanígy értékesnek tekintik a másik embert is.

Magadra ismertél?

Segíthetek a stílusod, énmárkád, imázsod újragondolásában?

Beszélgessünk! Légy önmagad jobb, stílusosabb verziója! Ebben segítelek téged!

Foglalj időpontot IMÁZSKONZULTÁCIÓRA, légy önmagad, tegyél magadért, légy önmagad jobb, stílusosabb verziója!

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró