MÁRKÁD – Business Style Consulting

Beszélgessünk! Időpontot foglalok!

márkád

Imázs - Image
by MÁRKÁD

Vállalkozóknak és magánszemélyeknek

Imázs szerintünk

Nézzük a hivatalos megfogalmazást: “Az imázs általános értelemben „meggyőződések, elgondolások és benyomások összessége, amelyekkel az egyén bármiről (tárgy, ember, csoport stb.) rendelkezik.” Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Im%C3%A1zs 2022.06.13.

Imázs by MÁRKÁD:

Az imázsunk része a megjelenésünk, beszédstílusunk, viselkedésünk, a teljes összkép, amit a külvilág felé mutatunk. Ez ugyanúgy érvényes a magánszemélyekre, mint a vállalkozásokra.

A környezetünk számára az egyének és a vállalkozások imázs lehet jól körülhatárolt, így már messziről tudjuk kivel, melyik vállalkozással van dolgunk.

Az imázsunk meghatározza a poziciónkat, a helyünket amit elfoglalunk egy csoportban, vagy vállalkozásként a piacunkon. 

Az imázsunk segít a rangsorolásban is, az amit mutatunk – és itt újra a magánszemélyekre és a vállalkozásokra is vonatkozik a meghatározás! – tükrözi azt a stílust, minőséget ami segít abban, hogy bennünket válasszanak, ránk figyeljenek.

 

Imázsépítés magánszemélyek részére

Sokszor már felismertük, hogy változtatnunk kellene, de nem találjuk a választ a “Hogyan?” kérdésre. Új karrier lehetősége áll előtted? Vagy csak változtatnál? Ebben tudunk segíteni:

  • személyes vezérlő elvek, célok kidolgozása
  • a céloknak megfelelő megjelenés, ami tartalmazza a színeidet, az alkatodnak megfelelő öltözködést és az archetipusoddal is harmonizáló stílust
  • kommunikáció, igény szerint beszédtechnika irányt is mutatunk.

Imázsépítés vállalkozások részére

A vállalkozásod imázsa meghatározza, hogy mit gondolnak a versenytársaid és a vásárlóid amikor találkoznak a cégeddel. Ha ez az imázs egy egységes, harmonikus kép, ami már messziről felismerhetővé teszi, mit lehet nálad vásárolni, akkor több és minőségi vevőd lesz.

Ebben tudunk segíteni:

  • a vállalkozási célok, vezérlő elvek, alkotmány kidolgozása
  • a céloknak megfelelő megjelenés, arculati elemek megtervezése, kidolgozása
  • kommunikációs elemek kidolgozása
  • online megjelenés elemei (webdesign)