Barion Pixel

Markad Branding Consultant

Legyen a vállalkozásod az életed egyik legjobb döntése!

Egy vállalkozás indítása izgalmas és kihívásokkal teli. Ebben nem vagy egyedül! 🤝✨

🌟 Online és személyes konzultációval, mentorálással segítelek abban, hogy a TE MÁRKÁD, VÁLLALKOZÁSOD sikeres legyen és pontosan olyan jól működjön, ahogy szeretnéd!  💡

NE maradj le! Jelentkezz most!

Márkaaudit 

Átvilágítjuk az összes folyamatot és stratégiát, hogy biztosak lehessünk: minden hang tökéletesen szólal meg a vállalkozásod harmóniája érdekében.

Megvizsgáljuk a vállalkozásod ügyfélélményét, értékesítési és marketing folyamatait, apróságait, javaslatot teszünk a legjobb működésre.

Célok és értékek

Itt már kérünk, hogy dolgozz velünk, a célok és értékek munkafüzetben. Ez egy fontos lépés, mert a vállalkozásod csak a céljaid és az azokhoz kidolgozott tervek mentén haladva lesz sikeres. Ezekhez pedig jó tudnod, melyek azok az értékek, amelyek vezérelnek, amelyekhez ragaszkodsz a döntéseidnél.

újratervezés-sakkbábu-markad

Stratégia

A vállalkozási célok és küldetés meghatározása után segítünk optimalizálni a folyamataidat. 

Segítünk kidolgozni egy igazán részletes és átfogó üzleti és marketing tervet. Mintatáblákkal, kampánytervekkel, munkafüzettel támogatunk.

Láthatóság

A kiterjedt márkavilág szerves részét képezi a konzisztens és azonos stílusú kommunikáció a vállalkozás minden szintjén.

Az üzenetek, történetek és hirdetések mind tükrözik a márka értékeit és hangvételét. Cselekvési terveket, kampányterveket alkotunk veled az üzleti és marketingstratégiád mentén.

Megjelenés

A kiterjedt márkavilág részeként létrehozott logó, színpaletta, tipográfia és egyéb vizuális elemek egységesek és összhangban vannak.

A vizuális egységesség segít a márkaazonosításban és a konzisztens megjelenésben a különböző platformokon.

Arculati elemeket, weboldalt tervezünk a megújult szuper márkádhoz.

Menedzsment

Folyamatosan nézzük a fejlesztéseid eredményeit, tanácsot adunk a finomításokra.

Képzésekkel is segítünk: A fejlődés, tanulás, folyamatos megújulás teszi igazán sikeressé és izgalmassá a vállalkozásodat. Képzéseinkkel arra ösztönzünk, hogy bátran nyiss, fejlődj, emeld magasabbra a célvonaladat.

Arra buzdítalak, hogy fedezd fel vállalkozásod potenciálját, ritmusát, és légy igazi „Rocksztár” az üzleti élet színpadán.

Beszélgessünk a vállalkozói céljaidról, hozzuk létre a tökéletes dallamot a vállalkozásodban, ami a vásárlóid szívét megdobogtatja.

Köszönöm, hogy veled lehetek ezen a koncerten! 🌟🎸

Kiknek érdemes megfontolni a közös munkánkat?

Vállalkozást tervezők

Ha egy új vállalkozási ötleten dolgozol, elmondhatom, hogy a tervezés és az előkészítés a sikered kulcsa. Segítek abban, hogy ötleted valósággá váljon, és együtt kidolgozzuk azokat az üzleti stratégiákat, amelyek a piaci versenyben is az élen tartanak.

Kezdő vállalkozók

A kezdet mindig izgalmas, de egyben nehéz időszak is lehet. Megértem, már átéltem azokat a kihívásokat, amelyekkel az első lépések során szembe kell nézned. Támogatlak a hatékony brandépítéstől a hatásos marketingig, hogy üzleted hosszú távon sikeres legyen.

Azok, akik újraszerveznék a vállalkozásukat

Bármennyire is sikeres lehetett korábban vállalkozásod, időnként szükség lehet a megújulásra vagy újratervezésre. Ha úgy érzed, hogy a jelenlegi út már nem vezet a céljaid felé, segítek abban, hogy megtaláld az új irányt, és újraépítsd vállalkozásodat a régi és új tapasztalataidra alapozva.

Mi, a Vállalkozásfejlesztés Világában, olyan szakértő tanácsokat és mentorálást kínálunk, amelyek a vállalkozásfejlesztés minden szakaszában segítenek Önnek a siker elérésében. Legyen szó a vállalkozási ötlet kidolgozásáról, a márkaépítésről, az üzleti stratégiáról vagy akár a pénzügyek kezeléséről, itt minden eszközzel rendelkezik a sikerhez.

Miben fogok segíteni NEKED?

Egyedi stratégia kidolgozása

Nincs egyetlen út a sikerhez! A vállalkozásfejlesztésben személyre szabott stratégiát alkotunk, amely a TE és vállalkozásod erősségeire és céljaira épül. Megtervezzük azokat a lépéseket, amelyek a céltudatos fejlődéshez vezetnek.

Hatékony Branding és Márkaépítés

Egy erős márka a hosszú távú siker alapja! Segítünk kialakítani a vállalkozásod arculatát és üzenetét, amelyekkel vonzóvá, felismerhetővé válik és kiemelkedik a versenytársak közül.

Mentori támogatás a nehéz pillanatokban

Minden vállalkozó életében vannak kihívások és nehézségek. Segítek, támogatlak az elakadásoknál, mentori támogatást adok, hogy megtalálhasd a legjobb megoldásokat és újra lendületet vegyél.

Pénzügyi tudatosság és forráskeresés

A pénzügyi stabilitás és a források megtalálása egy vállalkozás életében elengedhetetlen. Segítünk abban, hogy hatékony pénzügyi terveid, stratégiád legyen, megtaláld a megfelelő forrásokat a növekedéshez.

Vezetői készségek fejlesztése

Az eredményes vállalkozás vezetése sokféle készséget kíván meg. A mentoring során fejlesztjük a vezetői képességeidet, hogy hatékonyan kezeld csapatodat és a napi kihívásokat.

Növekedés a siker felé

Mi a MARKAD-nál nem elégszünk meg azzal, hogy csak elindítunk a siker útján. Célunk, hogy vállalkozásod folyamatosan növekedjen és fejlődjön. Készen állunk, hogy minden lépésben kísérjünk és támogassunk ezen az úton.

Íme, amit ígérek :

  • Feltérképezek egy alapos és részletes struktúrát a Te személyedre és a vállalkozásodra szabva.
  • Segítek lebontani a céljaidat egy megvalósítható stratégiára és teendő listára.
  • Segítek elkészíteni az üzleti tervedet, marketing stratégiádat. Támogatlak, hogy Te a vállalkozásod fontos dolgaira koncentrálhass.
  • Minden lépésnél megadom azt a támogatást és visszajelzést, amire szükséged van.
  • Magas szintű üzleti és marketing stratégiát, gondolkodásmódot mutatok és tanítok meg használni.

Kézzelfoghatóak a céljaim számodra? 

Készen állsz?

Az ezer kilométeres utazás is az első lépéssel kezdődik…

AZZÁ VÁLNI, AKIRE KÉPES VAGY, OLYAN KÉSZSÉG, AMELYET BÁRKI FEJLESZTHET, HA RENDELKEZIK A MEGFELELŐ STRATÉGIÁVAL ÉS ELKÖTELEZI MAGÁT.

Végre áttörhetsz a bizonytalanságon és megélheted az értékeidet, a rejtett talentumaidat, álmaidat még akkor is, ha néha magad sem hiszel abban, hogy sikerülhet, vagy már sok kudarc ért. Rá fogsz jönni, ha nem adod fel, hiszel benne, lehetséges!
NINCS OKOD ARRA, HOGY ÚJABB NAPOT VESZTEGESS EL ANÉLKÜL, HOGY AZT AZ ÉLETET ÉLD AMIRŐL ÁLMODTÁL!

Készen állsz a változásra? Konzultáció ütemezéséhez, időpontfoglaláshoz kattints az alábbi gombra:

Szolgáltatásaink:

Teljes Körű Vállalkozói Csomag:
Építsd fel vállalkozásod velünk! A Teljes Körű Vállalkozói Csomagunk egyedi stratégiát, brandinget és egyúttal egy weboldalt kínál. Élj át egy olyan utazást, ahol a terv és kreativitás találkozik az üzleti sikerrel. Vezesd vállalkozásodat az emlékezetes történetek világába.

Egyedi Vállalkozás-Történet Kialakítása:
Hozz létre egy történetet, amely elvarázsolja az ügyfeleidet! Az Egyedi Vállalkozás-Történet Kialakítása során mélyreható elemzéssel és kreatív írással segítünk bemutatni vállalkozásod egyedi személyiségét és értékeit.

Óradíjas Konzultáció:
Együtt dolgozunk ki pontos megoldásokat! Az Óradíjas Konzultációnk során személyes tanácsokat és iránymutatást kapsz a vállalkozásod optimalizálásához. Egyedi tervek, branding értékelés és konkrét tettek várnak rád.

Miért Válassz Minket?
Nem csak szolgáltatásokat kínálunk. Olyan csapat vagyunk, amely a te történeteddel és vállalkozásoddal foglalkozik.

Csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg, ahogy a kreativitás és stratégia találkozik, hogy létrehozzon valami igazán különlegeset!