Barion Pixel

Markad Business Style & Branding Consulting

Fejleszd vállalkozásodat egy tapasztalt mentor segítségével!

Abban segítek, hogy ne menjen el feleslegesen az időd, a pénzed a vállalkozásod megalapozásakor. Segítek, hogy tudd melyik ötletből lehet vállalkozás, hogyan állítsd össze a vállalkozásod üzlet és marketing stratégiáját. A személyre szabott mentoring program során megtanulhatod, hogyan bővítsd üzletedet, növeld bevételét és érj el hosszú távú sikeret. 

Foglalj időpontot az első 30 perces ismerkedő konzultációra és beszélgessünk arról hogyan tudlak téged is segíteni! Az ismerkedő konzultáció ingyenes és nem jelent kötelezettséget számodra.

A Markad’s Márkaépítés Mentoring Program a vállalkozók támogatására készült.

Azoknak, akik egyéni vállalkozóként, túl kicsinek érzik magukat. Azoknak, akiknek már működik a vállalkozásuk, de jó jönne egy külső szakértő támogatása a stabilitásért. Azoknak, aki 40-50 felett szeretnék megvalósítani önmagukat. Azoknak, akiket lefoglal a napi munkájuk és úgy érzik semmire sincs idejük. Azoknak, akik fejlődni szeretnének.

Ennek a személyre szabott vállalkozásfejlesztő programnak egy nagyon konkrét célja van: IGAZÁN JÓ EREDMÉNYEK ELÉRÉSE A VÁLLALKOZÁSODBAN, hogy a vállalkozásod, stabilan, tervezhetően működjön, több vásárlóval, nahgyobb bevétellel. Nem ez minden vállalkozó célja?

Íme, amit ígérek :

  • Feltérképezek egy alapos és részletes struktúrát a Te személyedre és a vállalkozásodra szabva.
  • Segítek lebontani a céljaidat egy megvalósítható stratégiára és teendő listára.
  • A mentoring programon keresztül támogatlak, hogy mindig a legfontosabb dolgodra koncentrálj.
  • Segítek, hogy kilépj a komfortzónádból és sokkal magasabb szinten gondolkodj, működj.
  • Minden lépésnél megadom azt a támogatást és visszajelzést, amire szükséged van.
  • Magas szintű üzleti és marketing stratégiát, gondolkodásmódot mutatok és tanítok meg használni.
  • Végül, de nem utolsó sorban segítek rávilágítani, hogy ki is vagy valójában, és hogyan engedd, hogy mások is lássák az értékeidet. Mindaddig, míg magad számára is egyértelmű lesz, hogy lehetséges elérned azt a prosperitást, boldog életet, amit mindig is szerettél volna.

Kézzelfoghatóak a céljaim számodra? 

Miben lesz a Markad’s brand és stílus mentorprogramja más?

Lehet, hogy korábban már dolgoztál együtt üzleti tanácsadóval, vagy részt vettél ingyenes kihívásokon, de valahogy nem jött az az eredmény, amit vártál?

… Mindenekelőtt Rólad szól!  Nem általános, sablondobozokba szuszakoljuk be a terveidet, hanem a Te értékeidet, egyéniségedet vesszük figyelembe. Mert a sikeres vállalkozásod alapja TE VAGY!

… Az üzleti stratégiád kidolgozásánál is a te minőségedet, céljaidat vesszük figyelembe a merev, általános sablonok helyett. Megtanítom neked, hogyan készítsd el a vállalkozásod alap terveit és hogyan vezesd a vállalkozásod a környezeti változások ellenére is sikeresen, rugalmasan, stressz nélkül, a céljaid elérésére koncentrálva.

… Nem foglak rávenni egyetlen olyan dologra sem, ami nem egyezik a stílusoddal. Ennek oka az, hogy mindenki egyedi individuum, így a stílusa, a céljai, a vállalkozása is egyedi, csak rá jellemző. Inkább a te erősségeidre, különlegességedre támaszkodva találjuk meg a válaszokat a „Mit?” „Miért?’ „Hogyan?” kérdésekre és alkotjuk meg az igazán stílusos stratégiádat. (Saját tapasztalatom szerint csak így működik. 😊 )

…Mindig egyenesen fogok beszélni veled, akkor is amikor nehéz témákról lesz szó.

…Nem kérek bocsánatot a kiválóságra való törekvés miatt… és arra kérlek, hogy tedd ugyanezt. Mert úgy gondolom, hogy több őszinte, a legjobbra törekvő, magas integritású kiválóságra van szükségünk a világban.

…Keményen dolgozunk, és SOHA nem adjuk fel.

…és egy életre szóló kalandban lesz részünk együtt, ameddig csak akarsz maradni.

Stratégia - Imázs - Siker - Stabilitás

Segítelek, hogy
magabiztos, sikeres vállalkozóvá válj!

Vállalkozás, ami értéket képvisel, keresik a vásárlók és több bevételt hoz... Lehetséges!

Ebben segítelek

Az eredmény

Elkészül egy olyan Rád, a vállalkozásod igényeire szabott üzleti stratégia, ami megadja neked azt a magabiztosságot, hogy bár változik a piac, a körülmények, de neked vannak válaszaid, jönnek a vásárlók, stabilan fejlődik a vállalkozásod, hitelesen és nyugodtan haladsz a céljaid felé.

A stratégiád file-jait, munkafüzeteit bármikor kinyithatod, hogy tudd miként állsz, mi következik. Abban is segítek, hogy tartani tudd a fókuszt.

AZZÁ VÁLNI, AKIRE KÉPES VAGY, OLYAN KÉSZSÉG, AMELYET BÁRKI FEJLESZTHET, HA RENDELKEZIK A MEGFELELŐ STRATÉGIÁVAL ÉS ELKÖTELEZI MAGÁT.

Készen állsz?

Az ezer kilométeres utazás is az első lépéssel kezdődik…

AZZÁ VÁLNI, AKIRE KÉPES VAGY, OLYAN KÉSZSÉG, AMELYET BÁRKI FEJLESZTHET, HA RENDELKEZIK A MEGFELELŐ STRATÉGIÁVAL ÉS ELKÖTELEZI MAGÁT.

Végre áttörhetsz a bizonytalanságon és megélheted az értékeidet, a rejtett talentumaidat, álmaidat még akkor is, ha néha magad sem hiszel abban, hogy sikerülhet, vagy már sok kudarc ért. Rá fogsz jönni, ha nem adod fel, hiszel benne, lehetséges!
NINCS OKOD ARRA, HOGY ÚJABB NAPOT VESZTEGESS EL ANÉLKÜL, HOGY AZT AZ ÉLETET ÉLD AMIRŐL ÁLMODTÁL!

Készen állsz a változásra? Konzultáció ütemezéséhez, időpontfoglaláshoz kattints az alábbi gombra:

Lehetséges, hogy valakik, valamikor, régen (vagy nem is olyan rég) azt mondták neked, hogy felesleges küzdened, törnöd magad? Meg úgysem sikerül? Jó, ahogy van?

Én azt mondom: Tudod, amikor nem hagyod, hogy a lelkesedésed, hited és a meggyőződésed legyőzzék az előítéletek, csodálatos dolgok történnek!

 

És tudod, hogy soha nem leszel elégedett egyetlen munkával, üzlettel sem, ha csak annyi a motivációd, hogy pénzt keress. Ne érts félre nem a pénzkereset a probléma, hanem az, ha nem vagy tisztában önmagaddal, az értékeiddel, ha nincs stratégiád, akkor a pénz jön és megy, nem lesz benne stabilitás.

Tudnod kell, mit és miért teszel! Így éred el, hogy a munkádat, a vállalkozásodat örömmel viszed, büszkén mutatod be, szereted az ügyfeleidet.

Vannak, akik az egész életüket azzal töltik, hogy arról beszélnek, mit szeretnének, de soha-soha nem kezdik el… Várnak és várnak, hogy a körülmények kedvezőbbek legyenek….

De Te más vagy! Ugye?

Ideje abbahagyni a várakozást… és végre MEGÉRKEZNI.

A vállalkozásod fejlesztésének minden fejezeténél veled dolgozom, hogy biztos legyél abban, hogy értéket kapsz. A közös munkánk során:

Ezek mind továbbra is szolgálni fognak Téged még azután is, hogy abbahagytuk a közös munkát.

Screenshot 2023-01-03 121405

Soha nem gondoltam, hogy nekem tud segíteni valamiben is egy üzleti tanácsadó. Egy nap, miután sokat küszködtem az áraim belövésével, adtam egy esélyt, időpontot foglaltam a Markad-nál, hátha valami jót hallok 🙂

Nem bántam meg! Sőt! Azóta megtöbbszöröztem a bevételemet és minőségi ügyfeleim vannak!

Mindenkinek ajánlom Markad-ot és Juditot mert rugalmas, szenzitív és hatalmas szakmai tudással rendelkezik.

Képzeld el, hogy pontosan tudod ki vagy, ismered az értékeidet és egy okos, jövedelmező üzletet építesz felesleges körök nélkül.

Képzeld el, hogy megvalósítod az álmaidat, olyan munkád és életed van, amilyet mindig is szerettél volna.

Képzeld el, hogy te döntöd el, mit csinálsz, kivel dolgozol együtt, anélkül, hogy rosszul éreznéd magad a bőrödben.

Képzeld el, hogy stabilan megalapoztad a vállalkozásod stratégiáját és vannak válaszaid a kihívásokra.

Képzeld el, hogy a munkáddal, a kisugárzásoddal hatással vagy az emberekre.

Úgy érzed, ez lehetséges, de olyan távolinak látszik, mert nem tudod, hogyan érheted ezt el?

Lehetséges! Lehetséges, hogy elérd a céljaidat, az álmaidat megvalósítsd. Mindezt pedig stílusosan, magabiztosan. Ebben segítek neked üzleti stílus és imázstanácsadóként.