Barion Pixel

Markad Branding Consultant

Most akkor üzleti tanácsadó vagyok, vagy designer?

Üdvözöllek, kicsit írnék magamról, hogy árnyaljam a képet 🙂

Üdvözöllek, kicsit írnék magamról, hogy árnyaljam a képet 🙂

Igazi olvasós, „könyvmoly” kislány voltam, szinte mindent elolvastam, ami a kezem ügyébe került. A könyvek szélesítették az érdeklődésem és a világlátásom is.

Úgy alakult, hogy korán felnőttem és felnőtt életet kellett élnem. Ezzel nincs semmi baj 🙂 nem bántam meg semmit.

Az érdeklődésem sem változott, az olvasás mellett pedig tanultam, folyamatosan képeztem magam – képzem magam jelenleg is. Azt már rég tudtam, hogy van egy viszonylag statikusabb oldalam, ezért pénzügyi, üzleti területen dolgoztam évekig és persze ezen a területen is tanultam. Pl. közgazdaságtan, számvitel, pénzügy, jogi ismeretek stb.

De van egy sokkal kreatívabb, szárnyalóbb is, hiszen sokat rajzoltam, terveztem ruhákat, varrtam, ékszereket készítettem és ide sorolnám a digitális grafikákat, weboldalak készítését is. Persze hogy ezeken a területeken is jártam képzésekre. 🙂 

No de, hogyan lehet ezt egy vállalkozásban képviselni? Vajon tudják majd az emberek miben tudok segíteni nekik? Ami még fontosabb: elhiszik-e, hogy amit igérek az nem légből kapott, hanem valóban értek is hozzá?

Eltelt néhány év, amióta főállásban vállalkozó vagyok, bizony az elején küszködtem azzal, hogy képviseljem azt a tudást és attitüdöt, ami én vagyok.

Mert mi is a szupererőm? Átlátom a folyamatokat, ezért gyorsan tudok üzleti és marketing stratégiákat alkotni. Rengeteg ötletem van, szenzitív vagyok, ezért segíteni tudok másoknak is. Kreatív vagyok, ezért kell az a munka is, amikor tervezek, rajzolok, alkotok.

Sokat agyaltam, hogy legyen ebből jó vállalkozás, azután…

Rájöttem! Hát persze! Ha abból indulok ki, nekem egyéni vállalkozóként mit kellett tennem az induláskor és azóta is teszek, hogy jól működjön a vállalkozásom, akkor csak ezt kell ajánlanom az ügyfeleimnek is!

Így alakult meg a MARKAD’s kínálata, ami több lépcsőfokból áll.

1. Lépések, mielőtt elindítjuk a vállalkozásunkat. – > MARKAD’s MENTORPROGRAM

2. Az indulás lépései, beleértve az üzleti tervet, marketing stratégiát. MARKAD’S ÜZLETI TERVEZÉS KONZULTÁCIÓK ÉS TRÉNINGEK

3. A vállalkozás megjelenése, stílusa, ide sorolnám az arculatot, weboldalakat. SOLAWEBDESIGN

4. A folyamatos fejlődés, új ismeretek, készségek megszerzése. MARKAD’S TRÉNINGEK, WORKSHOPOK, ONLINE TANFOLYAMOK? E-BOOKOK

Így teljes a kör.

Persze nyilván -bár az ember igyekszik 🙂 – de mindent nem lehet egyedül, ahogy a mondás is tartja, egy … nem nagyon lehet több lovat megülni 🙂 – együtt dolgozom a területükön kíváló szakemberekkel, hogy ügyfeleim a legjobb és legkerekebb szolgáltatást kapják.

Stratégiai partnereim között pszichológus, coach, stílustanácsadó, webes is van.

Erről még fogok írni 🙂

A mottóm:
Hiszem, hogy mindenki megérdemli a támogatást. A Markad’s-nál pedig ezt tesszük.
Támogatjuk azokat, akiknek vannak nagy álmaik. Támogatunk Téged, hogy a nagy vállalkozói álmaidat megvalósíthasd.
Azért, hogy ne csak a saját életedet változtasd meg, hanem a világot is jobbá tedd.
Építsd fel a vállalkozásodat jó stratégiával! Érd el a céljaidat! Kövesd az álmaidat! Ne add fel amíg nem győztél!
Legyen ma is csodaszép napod!

Szeretettel: Sóki Judit