Barion Pixel

Markad Branding Consultant

Refund and Returns Policy

Visszatérítési és visszaküldési szabályzat

Kérjük olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi tájékoztatót, amely dokumentumok a vásárláskor is irányadók.

Áttekintés
Visszatérítési és visszaküldési szabályzatunk 30 napig érvényes. Ha a vásárlás óta eltelt 30 nap, nem áll módunkban teljes visszatérítést vagy cserét biztosítani.

Ahhoz, hogy a termék visszaküldhető legyen, használaton kívül kell lennie, és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan azt megkapta. Ennek is az eredeti csomagolásban kell lennie.

Többféle áru mentesül a visszaküldés alól. A romlandó áruk, például élelmiszerek, virágok, újságok vagy magazinok nem küldhetők vissza. Nem fogadunk el olyan termékeket sem, amelyek intim vagy egészségügyi cikkek, veszélyes anyagok vagy gyúlékony folyadékok vagy gázok.

További vissza nem térítendő tételek:

Ajándékkártya
Letölthető szoftvertermékek, megkezdett tanfolyamok
Néhány egészségügyi és testápolási cikk
A visszaküldés befejezéséhez nyugtára vagy vásárlási bizonylatra van szükségünk.

Kérjük, ne küldje vissza a vásárlást a gyártónak.

Vannak olyan helyzetek, amikor csak részleges visszatérítést nyújtanak:

Feltűnő használati nyomokkal rendelkező könyv
CD, DVD, VHS kazetta, szoftver, videojáték, kazettás magnó vagy bakelit lemez, amelyet kinyitottak.
Bármely tétel, amely nem az eredeti állapotában van, sérült, vagy nem a mi hibánkból eredő okokból hiányoznak az alkatrészek.
Minden olyan tétel, amelyet a kiszállítás után több mint 30 nappal visszaküldenek
Visszatérítések
Amint megérkezett és megvizsgáltuk a visszaküldést, e-mailben értesítjük, hogy megkaptuk a visszaküldött terméket. A visszatérítés jóváhagyásáról vagy elutasításáról is értesítjük.

Ha jóváhagyják, visszatérítését feldolgozzuk, és bizonyos napokon belül automatikusan jóváírást alkalmazunk a hitelkártyáján vagy az eredeti fizetési módon.

Késő vagy hiányzó visszatérítés

Ha még nem kapott visszatérítést, először ellenőrizze újra bankszámláját.

Ezután vegye fel a kapcsolatot hitelkártya-kibocsátójával; eltarthat egy ideig, amíg a visszatérítés hivatalosan megjelenik.

Ezután lépjen kapcsolatba a bankjával. A visszatérítés elküldése előtt gyakran van némi feldolgozási idő.

Ha mindezt megtette, és még mindig nem kapta meg a visszatérítést, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen: {email address}.

Eladó tételek

Csak a normál árú termékek után téríthető vissza. Az akciós termékek nem téríthetők vissza.

Cserék
Csak akkor cseréljük ki az elemeket, ha azok hibásak vagy sérültek. Ha ki kell cserélnie ugyanarra a tételre, küldjön egy e-mailt a(z) {email address} címre, és küldje el a terméket a következő címre: {fizikai cím}.

Ajándékok
Ha a terméket a vásárláskor ajándékként jelölték meg, és közvetlenül Önnek szállították, akkor a visszaküldés értékének megfelelő ajándék jóváírást kap. A visszaküldött termék kézhezvétele után ajándékutalványt küldünk Önnek.

Ha a terméket nem jelölték meg ajándékként a vásárláskor, vagy az ajándékozó saját magának küldte ki a rendelést, hogy később átadhassa Önnek, visszaküldjük az ajándékozónak, és ő tájékozódik a visszaküldésről.

Szállítási visszaküldések
A termék visszaküldéséhez postai úton kell elküldenie a terméket a következő címre: {fizikai cím}.

A termék visszaküldése esetén Önt terheli a saját szállítási költsége. A szállítási költség nem visszatéríthető. Ha visszatérítést kap, a visszaküldés költsége levonásra kerül a visszatérítésből.

Élethelyétől függően változhat az idő, amíg a kicserélt termék megérkezik Önhöz.

Ha drágább tételeket küld vissza, érdemes lehet nyomon követhető szállítási szolgáltatást igénybe venni, vagy szállítási biztosítást kötni. Nem garantáljuk, hogy megkapjuk a visszaküldött terméket.

A visszatérítéssel és visszaküldéssel kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk a(z) {email} címen.