Image & Style Consulting

Beszélgessünk! Időpontot foglalok!

Légy önmagad legjobb, stílusos verziója!

Egy emberről alkotott kép sokkal több, mint a fizikai megjelenése. A képet a vizuális megjelenés mellett, árnyalja a beszédstílus, a viselkedés, a testbeszéd, a kisugárzás is. Sőt tovább megyek, napjaink online korszakában az ember imázsához az online megjelenése, digitális lábnyoma is hozzátartozik.

Tanácsadóként segítelek a személyes és vállalkozói márkád, stílusod kialakításában!

Imázs- és stílustanácsadás

Imázstanácsadóként segítelek abban, hogy személyes, szakmai és társadalmi megítélésed javuljon és azt a minőséget képviseld, amit szeretnél, ami belőled jön és amit meg is érdemelsz.

márkád

MÁRKÁDAKADÉMIA tréningek

Küldetésünk olyan gyakorlati tudást, szemléletmódot, értékeket, tartást megmutatni klienseinknek, tanulóinknak, amelyek segítik őket sikeres üzleti és személyes életük építésében.

Digitális imázs, portfolió

Napjainkban a rólunk kialakított kép fontos eleme az online megjelenésünk is. Fotókkal, online grafikai elemekkel, portfolió anyag összeállítással, weboldallal tesszük teljessé a képet.

Imázstanácsadóként segítek neked felszínre hozni a rejtett tehetségedet, képessé teszlek arra, hogy önmagad jobb verziójává válj.

Mindenki értékes ember, más-más tehetséggel, potenciállal rendelkezik, bizony néha előfordul, hogy magunk sem vagyunk tisztában az értékeinkkel, vagy épp nem tudjuk, miként hozzuk felszínre és mutassuk meg azt amiben mi vagyunk különlegesek.

Imázstanácsadói kínálatom sokrétű, a palettáról választhatsz egy-egy témát is, aminél úgy érzed jól jönne a támogatás, vagy a teljes folyamatot is.

 

Témák

Ismerd meg magad! Választ keresünk és találunk a “Ki vagyok én?” kérdésre.

Megalkotjuk a személyes vezérlő elveidet, értékeidet tartalmazó alkotmányodat, amelyre alapozva a céljaidat, a hozzájuk vezető lépéseket is összeállítjuk. Választ találunk a “Mit szeretnék elérni?” kérdésre.

Hogyan mutassam be, aki én vagyok? Átbeszéljük, összeállítjuk a téged, a céljaidat leginkább képviselő és segítő öltözködési és megjelenési stílusodat.

Hogyan képviseljem magam a megszólaláson túl? 

Megjelenésem a közösségi médiában, személyes portfolióm, online elemei

Rögzítjük az új, jobb verziódat, a fotókat, grafikai elemeket felhasználhatod a későbbiekben is.

Üdv!
Sóki Judit vagyok,  Imázs- és stílustanácsadó, stratégiai mentor

Ha sok évvel ezelőtt, tudtam volna azt amit most tudok, rengeteg felesleges kört, kiadást és bizonytalanságot megspórolhattam volna. (Persze anno a dédim is mindig ezt mondta 🙂 ) 

Tudásommal, tapasztalatommal azon dolgozom, hogy segítsem ügyfeleimet abban, hogy kitérők nélkül stílusosan és sikeresen építsék fel életüket és a vállalkozásukat.

Az imázstanácsadó nem személyes stylist.

Bár vannak határterületek a két támogató tevékenység között, hiszen imázstanácsadóként is támogatást adok neked az öltözködési stílusod kialakításában, de inkább arra összpontosítok, hogy támogassam, kiemeljem a személyiségedet, hogy azt a minőséget mutathasd meg magadból, amit szeretnél és ami megillet téged. Olyan ötleteket, változtatásokat javaslok, amelyek segítenek és támogatnak téged az utadon a céljaid elérésében.

Miért bízhatsz abban, hogy jó tanácsokat adok neked?

🌷 Egyfelől, szakmai tudásom miatt, melyet különböző kurzusokon szereztem, mint a divattervező-stylist képzés a Rosemari Divatiskolában (2002), családpedagógia mentor (2004) ifjúságsegítő (EJF 2007), kereskedelem-marketing (PTE KTK 2018), design thinking (MOME 2021), personal branding (Milan fashion Campus 2022). Folyamatosan képzem magam.

🌷 Másfelől, 20 éve vállalkozóként dolgozom, üzleti stílustanácsadóként, webdesignerként, így gyakorlati tapasztalattal is rendelkezem.

🌷 Harmadrészt, és ez sem elhanyagolható, segítő és támogató attitűddel működöm, meglátom az emberekben az értéket, ezért tanácsot tudok adni a fejlődésre.

🌷 Negyedrészt pedig, -mivel olyan nincs, hogy valaki mindenhez is ért – kiváló szakemberekkel dolgozom együtt, akiket szükség esetén be tudok hívni egy-egy folyamatba. Például pszichológus, coach, egészségtanácsadó, fotós.

 

Kiknek tudok segíteni?

🌷  Azoknak, akik hisznek abban, hogy életünk folyamatos fejlődés és hosszú távra terveznek.

🌷  Azoknak, akik hisznek abban, hogy megvalósíthatják az álmaikat, mert nem szólt még a finálé.

🌷  Azoknak, akik bár elestek, felállnak, leporolják magukat és mennek tovább a céljaik felé.

🌷  Azoknak, akik megunták az “egyhelybenjárást” és végre szeretnék azt a minőséget stílust képviselni amilyenek igaziból.

🌷  Azoknak, akik tudják, hogy értékesek és ugyanígy értékesnek tekintik a másik embert is.

Magadra ismertél?

Miben segíthetek Neked?

Válassz a szolgáltatásaim közül!

Imázs és stílustanácsadás

Imázs tanácsadóként segítelek abban, hogy személyes, szakmai és társadalmi megítélésed javuljon és azt a minőséget képviseld, amit szeretnél, ami belőled jön és amit meg is érdemelsz.

márkád

MÁRKÁDAKADÉMIA tréningek

Küldetésünk olyan gyakorlati tudást, szemléletmódot, értékeket, tartást megmutatni klienseinknek, tanulóinknak, amelyek segítik őket sikeres üzleti és személyes életük építésében.

Digitális imázs, portfolió

Napjainkban a rólunk kialakított kép fontos eleme az online megjelenésünk is. Fotókkal, online grafikai elemekkel, portfolió anyag összeállítással, weboldallal tesszük teljessé a képet.

Ne ess kétségbe inkább frissítsd fel a vállalkozásod, hogy legjobbat tudd kihozni belőle és akkor is jól működjön, amikor a körülmények nem látszanak kedvezőnek!

UPGRADE - MEGÚJULÁS kihívás augusztusra!

Díja 2022.augusztus 31-ig: 29900 Ft

Akinek már segítettem ezt mondta...

"Sokáig azt gondoltam, nekem aztán nincs szükségem semmilyen stíluskialakításra, mert a külsőség, meg az etikett semmit sem ér, hiszen okos vagyok, tudom, amit tudok és ezt majd észreveszik mások is. De ez nem így alakult, sokat küszködtem és nem tudtam hol a hiba. Bár nem bíztam benne, de kipróbáltam az imázstanácsadást. Csak jót mondhatok, mert a lehető legjobb döntés volt Judittal együtt dolgozni. Ma már tudom milyen vagyok, milyen a stílusom, úgy is öltözködök, kommunikálok. Ez pedig sikereket hoz nekem a munkámban is, mert jobb állást találtam."
K. Erika
vezetői asszisztens

Segíthetek a stílusod, énmárkád, imázsod újragondolásában?

Beszélgessünk! Légy önmagad jobb, stílusosabb verziója! Ebben segítelek téged!

Foglalj időpontot IMÁZSKONZULTÁCIÓRA, légy önmagad, tegyél magadért, légy önmagad jobb, stílusosabb verziója!

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró