MÁRKÁD – Image & Style Consulting

Beszélgessünk! Időpontot foglalok!

Énmárkánk építése

“A digitális lábnyom fogalma azokra a jelekre, nyomokra vonatkozik, amelyek a felhasználó online jelenléte után maradnak, és amelyekből következtetni lehet a tevékenységére.” (Forrás: https://hu.wikipedia.org)

🌷Márkaépítésünk fontos része a vizuális megjelenésünk és az on-line jelenlétünk.

Minden regisztrációval, kereséssel, feltöltéssel (stb.) nyomokat hagyunk magunk után.

🌷A szociális média használatával betekintést nyújthatunk az életünkbe. Bizonyára hallottatok már olyat, hogy állásinterjú alkalmával a HR-es ellenőrízte a jelentkező Facebook profilját is. Ha azt szeretnénk, hogy az emberek is azt lássák, amit mi is gondolunk magunkról, figyeljünk az egységes képre.
🌷Ebben segítünk! Az énmárkád on-line építőelemeit, vizuális megjelenésed megtervezzük, elkészítjük, hogy minden felületen azt a képet közvetítsd magadról, ami megfelel az elképzeléseidnek.

Imázs - Image

Az imázsunk meghatározza a poziciónkat, a helyünket amit elfoglalunk egy csoportban, vagy vállalkozásként a piacunkon. Az imázsunk segít a rangsorolásban is, az amit mutatunk – és ez a magánszemélyekre és a vállalkozásokra is vonatkozik a meghatározás! – tükrözi azt a stílust, minőséget ami segít abban, hogy bennünket válasszanak, ránk figyeljenek.

Webdesign, online megjelenés

A TE PROJEKTED ÉS A MI ÖTLETEINK A TE SIKEREDÉRT Megalkotjuk a kínálatodat leginkább tükröző, egységes és vonzó arculati elemeket, majd az arculatodhoz, a vállalkozásod stílusához igazodva felépítjük a weboldalad, vagy webshopodat.

markadacademy

Tréningek

Küldetésünk olyan gyakorlati tudást, szemléletmódot, értékeket, tartást megmutatni klienseinknek, tanulóinknak, amelyek segítik őket sikeres üzleti és személyes életük építésében.

A MÁRKÁDAKADÉMIA kurzusait úgy terveztük, hogy végigvezessék hallgatóinkat a énmárkájuk, egyéni fejlődésük, vállalkozásuk tervezésének, elindításának, finomításának és felépítésének szakaszain. Gondosan megterveztük és kidolgoztuk, hogy az egyes modulok egymásra építkezzenek és kiegészítsék egymást.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró