Barion Pixel

Markad Branding Consultant

Szeretném egy barátom vállalkozásfejlesztési útját bemutatni.

A személyiségi jogok és az üzleti titokvédelem miatt, természetesen a nevet és a könnyen beazonosítható infókat megváltoztattam.

Így a barátom neve legyen Emma és tanácsadó vállalkozása van. Köszönöm a megértésed.

Emma akkor jött hozzám, amikor úgy érezte, elakadt. Beszorult a vállalkozásfejlesztés mókuskerekébe, egész nap a vállalkozásán dolgozott, alig tudott aludni, minden mást elhanyagolt és valahogy… mégsem úgy mentek a dolgok, ahogy szerette volna.

A legrosszabb rész? Elvesztette a reményét, hogy valaha is meg tudja valósítani az álmát, mivel az elmúlt fél évet csak azzal töltötte, hogy működjön a vállalkozása, de nem érezte a sikert.

Amikor először beszéltünk, csak mondta és mondta, hogy mennyi mindent kipróbált már, de nem jók a körülmények, meg az emberek, meg a….

Először csak azt kértem, lépjen hátrább, vegyen ki pár nap szabadságot a vállalkozásából és nyissunk tiszta lapot. 

Majd megmutattam neki, hogyan gondolja végig a céljai, miként legyen az álmaiból működő üzleti terv. Hogyan ismerje meg a vásárlóit, mi az, amit el tud adni, amit az emberek valójában szeretnének megvásárolni tőle. Megbeszéltük, hogyan találjon potenciális ügyfeleket… 

Adtam neki egy marketing tervet, amit követnie kell… Végül pedig megmutattam neki egy értékesítési stratégiát, amellyel megszerezheti az első igazi fizető ügyfeleit. 

Nem volt honlapja, nem volt igazán arculata sem… A nulláról kezdtük felépíteni, újraépíteni a vállalkozását. Rengeteg kudarc után döntött úgy, hogy megpróbálja, feláll. Ezért tudtunk együtt dolgozni.

Bár maga sem hitt a sikerben, de tett egy próbát, tettünk egy próbát. Koncentrált és lépésről lépésre haladva tette, amit javasoltam, amit megbeszéltünk.

Két hónap múlva már volt annyi bevétele, hogy gond nélkül ki tudta fizetni a felhalmozódott adósságait.  Azóta elmúlt újabb 6 hónap, a közös munkánkat, a mentoring programot már rég befejeztük, de a napokban beszéltünk. Emma örömmel újságolta, hogy jól megy a vállalkozása, jó ügyfelei vannak, épp most indít egy újabb projektet. Már nem dolgozik éjjel nappal, mégis tervezhető és stabil a bevétele.

Voltál már hasonló cipőben, mint Emma? Vagy ismersz valakit aki ugyanúgy kűzd? 

Lehet, hogy úgy érzed, elég, nincs értelme, elcsüggedtél már, mint ő, mert már olyan sok időt töltöttél az eredménytelen munkával…

HA úgy döntöttél változtatnál, szívesen segítek! 

Több dolog közül is választhatod azt, ami leginkább egyezik az elképzeléseiddel. 

Aki ismer, tudja, igyekszem feltenni mindent a „svédasztalra”, hogy mindenki azt vehesse le róla, amire igazán szüksége van.

Elkészítettem néhány ingyenes e-bookot a vállalkozásfejlesztés fontos lépéseivel. 

Összeállítottam egy bevállt és kitapasztalt marketingstratégiát, amit követve sikerre itéled a vállalkozásodat. 

Megmutatom, hogyan tudod tisztába tenni az elképzeléseidet, hogyan találj vásárlókat, hogyan állítsd össze a kampányaidat.

Persze ez nélküled nem fog menni! Ha komolyan gondolod, hogy jobbá teszed az életed, jobbá teszed a világot, nézz körül a MARKAD’s oldalon és beszélgessünk arról, hogyan tudlak segíteni téged!

Nemsokára elindul az idei Vállalkozásfejlesztés apró léptekkel tréningsorozatom és mentorprogramom. Iratkozz fel a várólistára, hogy elsőként értesülj a részletekről!