Image & Style Consulting

Beszélgessünk! Időpontot foglalok!

, , , ,

Énmárka tudatosan, mert nem szólt még a finálé

18000 Ft

Tartalma:

  • Kinyomtatható, lefűzhető Imázsváltás munkafüzet, amiben lépésekre felosztva segítek neked a teljes énmárkaváltásodban. Ha elkezded velem ezt a munkát, javaslom, hogy minden foglalkozz az imázsváltásoddal, követve a munkafüzet feladatait. Nem kell kapkodnod, javaslom, hogy legalább 21 napra oszd el a teendőket, így hamarosan megújulva, elégedetten nézhetsz a tükörbe.Ezt a naplót érdemes lesz megtartanod, mert a későbbiekben segíteni fog tartani a szintet, hogy megállíthatatlanul stílusos legyél minden nap.
  • Ajándék 1 óra konzultáció az sikeres imázsváltásodhoz.
  • VIP hírlevelek az e-mail fiókodba, motivációval, stílustippekkel, trendekkel, hogy tartani tudd a szintedet.

Mivel fogunk foglalkozni?

1
Szembenézés önmagunkkal, takarítsuk el az akadályokat!
2
Értékek, célok, személyes vezérlő elvek, az akadályok eltávolítása
3
Vizuális megjelenés, színek, öltözködési stílus, kommunikáció,
online megjelenés
4
Élvezz minden napot!

 

Életünk során, előfordul, hogy a környezetünk elvárásainak megfelelve másképp viselkedünk, másképp öltözünk, másképp kommunikálunk, mint ahogy szeretnénk. Az is előfordul, hogy életünk egy-egy szakaszában arra jutunk, hogy meg kellene újulnunk, jobban kellene kifejeznünk azt a minőséget ami bennünk van.

Szeretnénk kilépni a skatulyákból, áttörni az üvegplafont és tündökölni, boldogan megélni azt a stílust, minőséget, amilyenek igaziból vagyunk, amivel egyre jobbak és jobbak leszünk és amivel másoknak is jobbá tesszük a hétköznapjaikat.

Ha TE is kilépnél a megszokások, környezeti elvárások, előítéletek skatulyájából és szeretnél végre tündökölni és boldog lenni, de szívesebben dolgoznál magadon önállóan egy kis szakmai támogatással, ez az online tanfolyam és munkafüzet a TE SZÁMODRA KÉSZÜLT EL!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró
Énmárka tudatosan, mert nem szólt még a finálé
18000 Ft