Barion Pixel

Business Image & Style Consulting

Sikertervezés nőknek – online tréning (WandaPszichológus)

29000 Ft

Kategória:

Mindenki sikeres szeretne lenni az életben a munkaterületén, vagy a vállalkozásában! Na de mi szükséges a sikerességhez, arra nincs pontos recept!
A saját magunk által elképzelt siker útjában olyan belső gátak vannak, melyekről sokszor nem is tudunk. A siker, legyen az anyagi, lelki, vagy bármilyen másfajta, mindenki számára egy olyan cél, melyet elérni olykor az egyik legnehezebb dolog a világon.
Előfordul, hogy a jól megérdemelt sikeresség útjában ráadásul olykor saját magunk állunk, különböző lelki gátak, gátlások, önbizalomhiány, rossz minták, beidegződések, sztereotípiák miatt. Ekkor a vállalkozás, a munka sem tud megfelelően működni, akadozik, bizonytalanná válik, és növekedni, fejlődni sem tud hosszabb távon.

A Sikertervezés kurzusom vállalkozó nőkre, vállalkozó anyukákra van szabva főként. Szeretném támogatni őket az útjukon, hogy sikeresebbek, magabiztosabbak legyetek a maguk által választott területen.

Ássunk le együtt a lélek legmélyére a Sikertervezés kurzussal, hogy sikeresebb, önbizalommal teli vállalkozóvá válhasson, és ne a félelmei határozzák meg!

Kurzusommal segítsek megélni a sikerességet úgy, hogy közben a mélyben lapuló gátló tényezőket a helyükre rakjuk, megoldjuk, és új alapokat rakunk a berögzült régiek helyére. A sikerorientált gondolkodás és viselkedés elsajátítható!
A másoknak való megfelelés, kudarckerülő magatartás, a maximalizmus, a hibás gyermekkori tapasztalataink, pénzügyi modell, amit láttunk, az ebből fakadó a lelki akadályok, blokkok, gátak, kiküszöbölhetőek! Felismerés után jól erősíthető az önérdek-érvényesítés, a sikerorientált gondolkodás, a siker megélésének képessége és az is, hogyan ültessük át a gyakorlatba ezeket az elhatározásokat!
Elméleti tudást, önismereti feladatokat, önbizalmat, megfelelő önismeretet, rálátást a gátló tényezőkre, gyakorlati készségeket, továbbá tippeket kap az, aki elvégzi a Sikertervezés kurzust.
A munkafüzet több feladaton keresztül vezet mindenkit a siker megértése felé, továbbá a hozzá kapott, könnyen feldolgozható hanganyagok is, melyek a füzet témájához kapcsolódóan tovább segítenek az önfejlődési folyamatban.
Ha nem tartja elegendőnek a kurzust, és szeretne személyre szabottabb segítséget kérni, elérhető vagyok ONLINE PSZICHOLÓGIAI KONZULTÁCIÓ formájában is.

Online tanfolyamom az alábbiakat tartalmazza

   20 oldalas füzet, mely 7 feladaton keresztül vezet téged a sikered megértése felé
  7 db, könnyen feldolgozható hanganyag, mely a füzet témájához kapcsolódóan segít téged az elindult önfejlődési folyamatban

   Hogyan lehetünk JÓBAN önmagunkkal? AJÁNDÉK ebook

   Ajándék, meglepetés E-BOOK jár minden tréninghez!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró
Sikertervezés nőknek – online tréning (WandaPszichológus)
29000 Ft