Barion Pixel

Markad Branding Consultant

Egyedi Vállalkozás-Történet Kialakítása konzultáció

24900 Ft180000 Ft

Töltsd fel vállalkozásodat sikeres sztorikkal! Én sem szeretem az általános tankönyvi blablát, az üres beszélgetéseket.

Biztosíthatlak, hogy konzultációink során a TE vállalkozásod egyedisége, márkaidentitása és sikeres fejlesztése lesz csak a cél.

Nem végzem el helyetted a munkát, de támogatlak abban, hogy minden lépésnél fókuszált maradj, hogy jó céljaid legyenek, hogy legyen üzleti stratégiád erre az évre, amit tartani is tudsz. Ehhez persze küldök segítő munkafüzeteket, táblázatokat, amiket együtt is töltünk.

Válassz a lehetőségek közül:

 

Ebben a ritmusban fogunk haladni a többalkalmas konzultációk során:

Stratégiai Konzultáció: Az első lépés egy részletes konzultáció, ahol megismerjük a vállalkozásod céljait, értékeit és egyedi jellemzőit, történetét és kultúráját, hogy valóban megértsük, meg tudjuk fogalmazni, mi tesz egyedivé.

Brand értékek: Megfogalmazzuk a vállalkozásod értékein alapuló üzenetet, identitási elemeket, stílust.

Célközönség elemzés: Megvizsgáljuk célközönséged érdeklődését. Ne aggódj ehhez küldök segédanyagot is. 🙂

Történetírás: Megszemélyesítjük a vállalkozásodat. A történeteket vizuális elemekkel, például képekkel, infografikákkal vagy akár videókkal kombináljuk. Mindezt különböző platformokra is adaptáljuk.

Vállalkozási stratégia alkotás: Ez nagy munka lesz, de biztosíthatlak, hogy hasznos lesz később is. Közösen elkészítjük a vállalkozásod ezévi stratégiai tervét, mérföldkövekkel, kampányokkal együtt.

Finomhangolás: Megbeszéljük a haladásodat, szükség esetén módosítunk, javítunk.

Brand Történet Készítése: Elkészítünk egy pitch-et, prezentációt, amelyben bemutatjuk a megújult, szuper vállalkozásodat.

Maradt kérdésed? Foglalj időpontot ingyenes első 20 perces beszélgetésre ide kattintva, hogy lássuk tudunk-e/akarunk-e együtt dolgozni: https://calendly.com/juditsoki/20-perces-ingyenes-elso-konzultacio

mentoring

, , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Egyedi Vállalkozás-Történet Kialakítása konzultáció
24900 Ft180000 FtOpciók választása