Barion Pixel

Markad Business Style & Branding Consulting

Tervezd újra!

Tervezd újra a stílusod velem

Stílustervezés, ami figyelembe veszi az életmódodat, terveidet. Segítek abban, hogy az emberek meglássák az értékeidet, te pedig magabiztos és stílusos légy mindenkor.

Tervezz újra környezettudatosan!

Legtöbbünk őrizget olyan ruhákat, amiket már nem hord, mert már kinőtte/kifogyta, vagy már nem olyan divatos, de minőségi és szép… sajnáljuk leselejtezni.

Kitaláltuk, hogyan tudsz kevés ráfordítással trendi ruhadarabokat viselni úgy, hogy még figyelsz a környezetedre is.

A tervezd újra workshopokon átbeszéljük a stílusodat, színeidet, az alkatodhoz, poziciódhoz leginkább illő öltözéket.

Majd áttervezzük az öltözeteidet a meglévő ruhadarabjaiddal. 

lady-working-as-fashion-designer-creating-new-dress a href=httpswww.freepik.comfree-photolady-working-as-fashion-designer-creating-new-dress_15970673.htm#query=fashion%20designer&position=21&from_view=search&track=sphImage
lady-working-as-fashion-designer-creating-new-dress a href=httpswww.freepik.comfree-photolady-working-as-fashion-designer-creating-new-dress_15970673.htm#query=fashion%20designer&position=21&from_view=search&track=sphImage
Öltözékek a meglévő ruháink átalakításával

Kreatív vagy? Szívesen alkotsz?

Na jó, megosztok egy személyes dolgot. Nem vagyok konfekció alkatú, ezért minden ruhámat muszáj magamra szabnom. Ha ez még nem lenne elég, ritkán találok a stílusomnak megfelelő ruhát. Ez volt az egyik oka annak, hogy beiratkoztam anno a Rosemari Divatiskola divattervező-stylist kurzusára. Nagyon hálás vagyok az oktatóimnak, a rengeteg támogatásért, tudásért. Azóta sok év eltelt. A ruháimat magamra alakítom, néha új ruhát tervezek, varrok magamnak, családtagjaimnak. Erre alapozva workshop keretein belül segítek neked abban, hogy magadra szabd, alakítsd azokat a ruháidat, amiket szeretsz és sajnálsz leselejtezni. 

Ebben az évben, aki részt vesz a Tervezd újra! kihívásban, az év végén az újratervezett ruhájával részt vehet egy bemutatón, ahol ajándékokat kaphat. 

Tervezd újra! kihívás

A kihívás részei

  • E-mailek trend- és stílustippekkel
  • Közösség – STÍLUSOSÉN zárt csoport
  • Stílustanácsadás konzultáció
  • Tervezd újra online és Pécsett személyes műhely
  • Tervezd újra Magazin és Gála a sikeres újratervezett darabokkal