Barion Pixel

Markad Branding Consultant

Újratervezés, mert feladni mindig túl korai

Az édesapám kiváló sakkozó volt. Gyermekkoromban nagyon sokat sakkoztunk vele és a testvéremmel. Persze számunkra legyőzhetetlen volt, de mindig tanultunk tőle új trükköket, életbölcsességeket.

Később, amikor már a gyerekeimmel is sakkoztam, kaptunk tőle egy készletet, a mai napig azt használjuk.

A minap elővettük a készletet, amikor feltettük a táblára a bábukat, azt kellett látnom, hogy hiányos a készlet. Mint már korábban említettem, vannak csodás gyermekeim és unokáim, a sakkbábukkal nem csak sakkot játszottunk, így valahogy néhány bábut eljátszottunk.

Most mi legyen? Már elhatároztuk a férjemmel, hogy sakkozni fogunk 😊 erre készültünk. Kreatívan oldottuk meg a feladatot. Elővettük a játékos dobozt, kerestünk néhány figurát, helyettesítettük a hiányzó figurákat és már mehetett is a játszma. (Persze én voltam a fehérrel 😊)

újratervezés-sakkbábu-markad

Így van ez sokszor a vállalkozásunkkal is.

Van egy elképzelésünk, üzleti tervünk, de néha, vagy inkább gyakran változnak a körülmények és a dolgok nem a terv szerint haladnak.

De semmi gond, a vállalkozó feladatokat megoldó személy! Indul a kreatív újratervezés, számba vesszük az erőforrásainkat, a lehetőségeket, a piaci környezetet és már kész is az új terv, az új kampány. Haladunk tovább a sikeres vállalkozók útján.

Emlékszel még a mottómra? Ne add fel, amíg nem győztél!

Ha úgy érzed jó lenne valakivel átbeszélni a vállalkozásod kihívásait, foglalj időpontot ITT.

Ha inkább szakmai anyagot, e-bookot keresel, válogass itt a folyamatosan bővülő kínálatból.

A tréning ajánlatokat pedig itt találod.

Legyen szép napod! ÉS NE ADD FEL AMÍG NEM GYŐZTÉL!