MÁRKÁD – Image & Style Consulting

Beszélgessünk! Időpontot foglalok!

Üzleti tervezés, stratégia

branding by markad

Minden sikeres vállalkozás mögött alaposan átgondolt stratégia van

Mire jó az üzleti tervezés? Az üzleti terv a vállalkozás sikerének útmutatója, térképe.

Alapvető fontosságú a tervezés, mégpedig a vállalkozásra szabott egyéni üzleti terv! A jól átgondolt stratégia része a piaci elemzés, a termék/kínálat fejlesztésének megalapozása, árkalkuláció, a pénzügyi tervezés, hiszen tudnunk kell merre halad a vállalkozásunk. Ebben segítünk! Elkészítjük a vállalkozásod üzleti, marketing tervét, árazási stratégiáját.

Miért dolgozz velünk?

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a vállalkozói  ötlettől a teljes kidolgozásig, majd tanácsadással segítjük a megvalósítást. 

Az elmúlt évben több, mint 20 sikeres üzleti tervet készítettünk. Ügyfeleink az általunk készített üzleti terv felhasználásával sikeresen pályáztak, fejlesztették vállalkozásukat.

Üzleti tanácsadás, hogy az ötletből vállalkozás legyen.

Üzleti terv készítése, melynek részei lehetnek: Vállalkozás bemutatása, Személyzeti terv, Működési terv, Kockázatok értékelése, SWOT analízis, Egyszerűsített marketing terv, 1 Éves bevétel-költség tervezése, 2 éves Cash-Flow terv) 3 év eredményterv, prezentáció az üzleti tervből

Marketing terv: Vezetői összefoglaló, Brand Quide, Arculati elemek tervezés (brand színek, betűtípus, logó, kiegészítő grafikák), Piaci elemzés (PEST elemzés, SWOT elemzés.), Célcsoport, Versenytársak elemzése, Üzleti célok és mérföldkövek, Stratégia, Értékajánlat, Marketing költségvetés, Üzleti modell vászon, Kampánynaptár

Árazási stratégia, hogy ne veszíts feleslegesen pénzt!

Tájékozódj, kérj ajánlatot! Töltsd ki az igényfelmérőt!

Igényfelmérő üzleti fejlesztés szolgáltatáshoz
Kérjük töltse ki az igényfelmérőt, hogy a legjobb ajánlatot küldhessük Önnek. Az űrlap kitöltése ingyenes és nem jár kötelezettséggel.
Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró