Barion Pixel

Markad Branding Consultant

Vajon nekem való a vállalkozói lét?

Üdvözöllek! Feltetted magadnak már ezt a kérdést?

Mielőtt a MÁRKÁD – stílusos vállalkozásépítés tanácsadó vállalkozásomat megalapítottam fő hivatásomként, mellékállású vállalkozóként működtem a főállásom mellett. Bár szerettem volna, nem mertem váltani, sokat tépelődtem. 

Abban biztos voltam, üzleti, marketing és egyéb végzettségeimmel, szakmai tapasztalatommal, tudásommal magabiztosan tudok segíteni a vállalkozás stílusának kialakításában, hiszen ezt megtettem ebben az időben is.

De nekem való a főállású vállalkozói lét? Akkor is lesznek-e ötleteim? Menni fog az online munka is?

Nos elmondhatom, közel két éve vagyok főállásban vállalkozó (8 év mellékállás után), hogy nem bántam meg.

Minden napomat hálával élem meg.

Élvezem a változatos munkámat, az online beszélgetéseket ügyfeleimmel, a kreatív lehetőségeket. Folyamatosan tanulok és tapasztalok.

Mondjuk, ha pár éve tudtam volna amit most, kevesebb felesleges kört futok meg 🙂  Ezért is akarok segíteni vállalkozóknak abban, hogy felesleges körök nélkül, sikeresen építhesség stílusos vállalkozásukat.

Erős bennem az az elhivatottság, hogy a tapasztalataimmal, tudásommal segítsek másokat a vállalkozásukat sikeres és stílusos márkává fejleszteni.

Biztos vagyok benne, hogy többen kacérkodnak az önállósulás gondolatával, de bizonytalanná teszi őket a változó környezet és az is, hogy még nem tudják, miként építsék fel a vállalkozásukat sikeres márkává.

Ha úgy gondolod, hogy megtakarítanál néhány felesleges kört, keress bátran, foglalj időpontot és beszéljünk!

Legyen csodás napotok!