Barion Pixel

Markad Branding Consultant

Tudásbázis

Válogass bátran az ingyenes vállalkozásfejlesztés anyagok közül!

Ha több tudásra, tanácsra van szükséged, figyelmedbe ajánlom a SHOP termékeit és szolgáltatásait.

A Gyakran Ismételt Kérdésekhez gördíts a lap aljára.

Számomra értékes az érdeklődésed! Köszönöm.

Amikor regisztrálsz, rendszeres e-maileket is fogsz kapni tőlem egy sikeres vállalkozás felépítéséről – magam is folyamatosan fejlődök, tanulok és az új információkat meg is osztom. Természetesen bármikor leiratkozhatsz.

Szeretnéd, ha az álmodból nyereséges, értelmes üzlet lenne?

Kezdd el az Apró létekkel - vállalkozás a kezdetektől okos lépésekkel minikurzust, hogy olyan vállalkozást építs, amely a kívánt bevételt és hatást hozza neked.

Több ügyfelet szeretnél?

Fedezd fel azt a következetes és jövedelmező rendszert, amellyel ügyfeleket vonzhat Hozzád, a vállalkozásodhoz.

Készen állsz arra, hogy a tudásodból bevételt szerezz?

Oszd meg a tudásodat, tapasztalatodat másokkal, készíts online tanfolyamot és szerezz passzív jövedelmet az online kurzusaiddal. Ebben az e-bookban tippeket adok, hogyan kerüld el a kezdők gyakori hibáit és hogyan takaríts meg időt és pénzt a sikeres kurzusaiddal.

HOGYAN ÉRJEK EL TÖBB VEVŐT ÉS LEGYEN NAGYOBB A BEVÉTELEM?

EZ EGY VISSZATÉRŐ KÉRDÉS SOK VÁLLALKOZÓ SZÁMÁRA. ENNEK MEGVÁLASZOLÁSÁBAN SEGÍTEK EZZEL AZ AJÁNDÉK E-KÖNYVECSKÉVEL.

Azt tapasztaltam, hogy a siker receptje a következő:
ELHIVATOTTSÁG + CÉLOK + STRATÉGIA + FOLYAMATOS TANULÁS + CSELEKVÉS

Ebben a füzetkében ahhoz adok tippeket, hogyan szerezz több minőségi vásárlót a vállalkozásodban.

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az üzleti tanácsadás? A business tanácsadás az üzleti életre fókuszáló tanácsadás. Célja, hogy segítsen a vállalkozások vezetőinek, dolgozóinak, valamint az egyéni vállalkozóknak abban, hogy elérjék az üzleti céljaikat, és előrelépést érjenek el a karrierjükben.

Egy üzleti tanácsadó segítséget nyújt a vállalkozásoknak az üzleti stratégia kialakításában, a problémák megoldásában, a csapatépítésben, a vezetői készségek fejlesztésében, a motiváció növelésében, valamint a személyes és üzleti élet egyensúlyának elérésében.

Az üzleti tanácsadás egy dinamikus, egyénre szabott folyamat, amely segít a vállalkozásoknak és vezetőiknek abban, hogy elérjék az üzleti céljaikat, és sikeresebbek legyenek az üzleti életben.

Mi a vállalkozói mentorálás?

A vállalkozói mentorálás egy olyan folyamat, amely során egy tapasztalt, gyakorlott vállalkozó segít egy kezdő vagy induló vállalkozásnak a sikeres üzleti működéshez szükséges készségek és ismeretek elsajátításában.

A mentorálás során a mentor tanácsokat adhat a vállalkozó számára a pénzügyek, a marketing, az értékesítés, a stratégiai tervezés, az üzleti modell és egyéb fontos területeken.

A mentorálás elősegíti a vállalkozás sikerességét, mert a mentor segítséget nyújt a vállalkozónak a kihívások leküzdésében, az új lehetőségek felismerésében és a hatékonyabb működésben.